HOTEL BŘÍZKY - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Břízky se nachází na klidném místě u přehrady v Jablonci nad Nisou. Hotel nabízí restauraci se skvělou kuchyní, wellness, prostorné pokoje, Wi-Fi, parkování v areálu hotelu.

Město Jablonec nad Nisou, kde se nachází hotel Břízky, je proslulé výrobou skla a bižuterie i atraktivním okolím. Celková kapacita hotelu je 29 pokojů (61 lůžek). Součástí hotelového komplexu jsou dvě konferenční místnosti pro 40-60 osob, tenisová hala se 4 kurty, 2 squashovými a 2 badmintonovými kurty, indoor golfem, fitness, Physiotherm infra-kabinou, saunou, vnitřním a venkovním relaxačním bazénem s vířivkou a protiproudem, dětským koutkem. Celý areál je oplocen a zabezpečen elektronickým a kamerovým systémem.

HOTEL BŘÍZKY ubytování v hotelu

Všech 29 pokojů (1 jednolůžkový pokoj, 21 dvoulůžkových pokojů s oddělenými lůžky, 4 třílůžkové a 3 apartmány s manželskou postelí) jsou vybaveny vlastním sociálním zázemím, fénem, TV se satelitním programem, wi-fi, telefonem s přímou volbou a termoregulací.

Recepce

RECEPCE DENNĚ OD 8:00 - 20:00

Gastronomie

Restaurace hotelu Břízky nabízí nevšední výběr jídel mezinárodní kuchyně. Veškerá jídla jsou připravována z maximální péčí a z prvotřídních surovin. Každé jídlo, které si v naší restauraci vychutnáte, se pro Vás stane zážitkem, který obohatí Váš den a zpříjemní Váš pobyt. Samozřejmostí je široký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů a vynikající kávy.

Okolí hotelu a Jablonec nad Nisou

V okolí hotelu je možnost využití široké škály nabídky sportovních a relaxačních aktivit: přírodní lezecká stěna, jablonecká přehrada, osm tenisových antukových dvorců, městský bazén, městská sportovní hala, travnaté fotbalové hřiště a hřiště s umělým povrchem. Dále je možné navštívit Golf Club Liberec či Ypsilon Golf Resort v Liberci. Poloha Hotelu Břízky v Jizerských horách nabízí i možnost turistiky a cykloturistiky. V Jablonci nad Nisou můžete navštívit mimo jiné Muzeum skla a bižuterie a v Liberci se nachází Botanická a Zoologická zahrada. V zimě jsou v okolí hotelu ideální podmínky pro běžecké a sjezdové lyžování.

Rezervovat ubytování v HOTEL BŘÍZKY - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah