MAXIMUS RESORT HOTEL BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maximus Resort na Brněnské přehradě nabízí ideální příležitost k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Nachází se jen deset minut od centra Brna, ale zároveň je umístěn uprostřed krásné přírody, pouhé 4 minuty chůze na pláž. Pokud tedy hledáte klid, ale zároveň potřebujete být v centru dění, bude pro vás Maximus Resort to pravé.

Hotel Maximus Resort byl otevřen v červnu 2012, nabízí za příplatek wellness centrum Infinit Maximus s vodním a saunovým světem včetně masáží, bazénu, vířivky, parní sauny, Kneippovy lázně a venkovního ochlazovacího bazénku. Hosté mohou využít zvýhodněné ceny do wellness centra.

Hosté si mohou zahrát bowling a kulečník. Nedaleko jsou k dispozici hřiště na plážový volejbal. Rezort nabízí možnost parkování zdarma a bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách.

Maximus Resort podává každé ráno snídani formou bufetu. V restauraci se připravují mezinárodní jídla.

Na 200 metrů vzdálené Brněnské přehradě si můžete udělat výlet lodí. V okruhu 7,5 km se nachází golfové hřiště Kaskáda, v okruhu 4 km zoo a v okruhu 2 km autobusová zastávka Přístaviště.

Rezort leží 15 minut jízdy od centra Brna, hradu Špilberk a Veveří i vily Tugendhat, která je průkopnickou stavbou moderní evropské architektury. K dispozici je také bezplatná kyvadlová doprava.

Hotel Maximus Resort patří mezi vyhlášené svatební hotely v Brně. Pokud plánujete svatbu, zeptejte se nás na nový svatební palouk a přijďte se podívat, jaké možnosti pro vaše rodinné akce a oslavy vám může hotel v Brně nabídnout.

MAXIMUS RESORT HOTEL BRNO ubytování v hotelu

Stylově zařízené pokoje mají minibar, TV s plochou obrazovkou a koupelnu. Některé zahrnují posezení nebo samostatný obývací pokoj a set pro přípravu čaje. K většině patří terasa nebo balkon s výhledem na okolní krajinu.
Resort má již všechny pokoje ve 4hvězdičkové kategorií.

Recepce

Recepce otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

* snídaně formou studeného a teplého bufetu (7 – 10 hod) * polopenze se podávají buď formou tříchodového menu nebo bufetem * je nutné si rezervovat stůl v restauraci * restaurace s celodenním provozem * výborná kuchyně * bar od 10.00 – 22.00 (dále dle požadavku klienta) * coffee breaky během konferencí, seminářů, porad, pracovních setkáních, školení, prezentací * catering, svatební hostiny * room servis * garden party

Okolí hotelu a Brno

Hotel Maximus Resort se nachází v lokalitě Brněnské přehrady na hranici přírodního parku Podkomorské lesy, který je nejrozsáhlejším přírodním komplexem na území města Brna. Zahrnuje rozlehlé lesní oblasti, v jejichž středu protéká řeka Svratka.

Romantická zákoutí v okolí Brněnské přehrady návštěvníka dovedou až k nedalekému hradu Veveří, jenž se vypíná na mohutné skále a dominuje krajině nad vodní plochou. Její hladinu s výjimkou zimních měsíců brázdí řada výletních parníků, které spolehlivě rozšiřují dopravní možnosti návštěvníků.

Hostům hotelu slouží rovněž k pronájmům pro samostatné společenské aktivity. Obrovskou část severní oblasti přehrady, v níž se hotel nachází, zabírá také rozlehlá lesní obora s nabídkou atraktivních cyklotras.

Rezervovat ubytování v MAXIMUS RESORT HOTEL BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah