PENSION POHODA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Pohoda poskytuje kvalitní ubytování ve Špindlerově Mlýně. Pension se nachází v jednom z nejkrásnějších údolí Krkonoš - údolí Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Kapacita pensionu je 7 pokojů. Ubytování je poskytováno ve dvoulůžkových pokojích, u některých s možností přistýlky. Vybavení pokojů: Sprcha + WC, TV SAT a WiFi free.

Pension Pohoda poskytuje kvalitní ubytování ve Špindlerově Mlýně. Pension se nachází v jednom z nejkrásnějších údolí Krkonoš - údolí Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Kapacita pensionu je 7 pokojů. Ubytování je poskytováno ve dvoulůžkových pokojích, u některých s možností přistýlky.

Z pokojů je krásný výhled na Luční horu, Kozí hřbety nebo Ski areál Svatý Petr. Pro relaxaci je možno využít saunu a ke slunění velkou terasu.

K dispozici je vlastního parkoviště zdarma přímo u pensionu.

V blízkosti jsou sjezdovky "Stoh" a "Ski areál Svatý Petr" s výbornými lyžařskými podmínkami, kam Vás dopraví Skibus (zdarma). Zastávka skibusu je přímo u našeho Pensionu.

PENSION POHODA ubytování v pensionu

Vybavení pokojů: Sprcha + WC, TV SAT a WiFi free.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou švédského stolu ve stylové jídelně, která je využívána i pro večerní posezení včetně občerstvení

Rezervovat ubytování v PENSION POHODA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah