HOTEL NABUCCO - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Nabucco svým jménem vzdává hold životu a dílu Giuseppe Verdiho, jedinečného italského skladatele. Praha a její divadla se mohou pyšnit tím, že jeho hudba zde stále zní.

Italské vedení hotelu věnuje pozornost zejména těm, kteří přijíždí do Prahy se zájmem o klasickou hudbu, organizuje prohlídky města s odborným výkladem, vstupenky do divadel a na koncerty.

Hotel poskytuje masážní služby, je vybaven klimatizací, barem, saunou a společenskou místností pro 40 osob. Má uzavřené a hlídané parkoviště.

HOTEL NABUCCO ubytování v hotelu

Ubytovací kapacitu hotelu představují 4 rodinné pokoje, 8 třílůžkových pokojů, 12 dvoulůžkových pokojů a 3 jednolůžkové. Každý z pokojů je vybaven telefonem, satelitní televizí a minibarem. Koupelny mají buď vanu, nebo sprchový kout.

Zajištěny objednávky vstupenek na divadelní představení. Organizované výlety. Služby na baru. Faxové služby. K dispozici je internet. Klimatizace. Sauna, masáže, fitness. Společenská místnost pro 40 osob. Prádelna. Uzavřený parking s kapacitou 13 míst.

Recepce

Recepce je k dispozici 24 hodin.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány od 7,30 do 10,00 hod. se širokým výběrem jídel všech chutí a druhů k plné spokojenosti klientů. Při skupinové rezervaci nad 10 osob možnost oběda či večeře.

Okolí hotelu a Praha

Ubytování v Nuslích – Praze 4, je v dosahu cca 10 minut tramvají do centra na Václavské náměstí.

Rezervovat ubytování v HOTEL NABUCCO - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah