HOTEL RESORT RELAX - Černá v Pošumaví

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zažijte harmonické spojení přírody a komfort na břehu lipenského jezera, v podhůří Šumavy.

Hotel Resort Relax - Zažijte krásnou přírodu a komfort v těsné blízkosti lipenského jezera. Očekávat můžete kompletní služby, profesionální přístup a přátelskou atmosféru. Nabízíme romantické, aktivní, sportovní a relaxační pobyty. K dispozici restaurace s letní terasou, cyklo bar, půjčovna sportovních potřeb, hotelová pláž, venkovní dětské hřiště. Ochutnat můžete tradiční českou kuchyni a speciální nabídku menu. . Jsme ideální místem pro skupinové, ale i individuální pobyty (rodiny s dětmi, senoři vítání).
Jak v letní, tak v zimní sezóně nabízíme výhodné tématické pobytové balíčky se zaměřením na sport, aktivní odpočinek, romantiku, relaxaci, gastronomii a poznání místních krás a tradic. Lokalitou křižují atraktivní cyklostezky, příroda vybízí k procházkám, projížďkám na in-line bruslích, plachetnicích, kajacích, pramicích, motorových člunech (atraktivní nabídka vodních sportů). Hosté mohou využít služeb převozu na druhý břeh Lipna do bývalého Kyselova, dále pak služeb půjčovny sportovních potřeb a atraktivní nabídky doprovodných služeb v destinaci Lipensko. Hotel disponuje vlastní pláží, beachvolejbalovým a pétanque hřištěm. Děti využijí ke hrám dětský koutek, venkovní dětské hřiště a ohniště. Na své si přijdou sportovci, rybáři, houbaři, milovníci přírody, vodních a zimních sportů (SKI centrum Lipno a Hochficht jsou nedaleko).

HOTEL RESORT RELAX ubytování v hotelu

Nabízíme komfortní ubytování v hlavní hotelové budově, v 31 komfortních dvoulůžkových pokojích. u. Většina pokojů má výhled na jezero, 14 pokojů je s balkonem. Jeden pokoj je upraven jako bezbariérový.
Dále nabízíme možnost ubytování v depandance Maják, který se nachází přímo u hotelového přístaviště, jen 100m od hlavní hotelové budovy. Zde jsou k dispozici dvoulůžkové i rodinné pokoje s vlastní koupelnou, zařízené v námořním stylu. Součástí depandance je také společenská místnost Paluba s jedinečným výhledem na jezero, krbovými kamny, kuchyňkou a TV.
Nejnovější kategorií ubytování v Hotel Resortu Relax jsou jedno a dvouložnicové apartmány s plně vybavenou kuchyní a balkónem či terasou s vlastním posezením. Některé apartmány disponují infrasaunami nebo vířivkami na terase. De luxe apartmán Admirál je vybaven privtáním wellness s kombinovanou saunou a exluzivní krytou vířivkou na balkoně s výhledem na Lipno.

Recepce

Recepce má otevřeno 24 hodin, 7 dní v týdnu

Gastronomie

Nabízíme možnost stravování v hotelové restauraci s kapacitou 60 míst. K dispozici je také letní terasa s kapacitou 50 míst a v letní sezóně také Grill Bar Regata s ojedinělým výhledem na Lipno.
Součástí je venkovní dětské hřiště, které poskytne zázemí pro Vaše ratolesti. Jídelní lístek nabízí pokrmy tradiční i moderní české a evropské kuchyně.
Rádi pro Vás uspořádáme rodinné oslavy, svatby, firemní akce, teambuildingové akce, rauty, catering a jiné slavnostní události.
V letních měsících možnost venkovního grilování (steaky, selátko apod.).
Standartní nabídku coffee breaků, menu, rautů vám v případě zájmu zašleme.

Okolí hotelu a Černá v Pošumaví

Turistika
Rozhledna Moldaublick
Rozhledna Moldaublick se nachází v Rakousku u obce Schöneben nedaleko hraničního přechodu na Zvonkové. Rozhledna byla postavená v roce 1968 v Rakousku na hoře Sulzberg 1040m
Schwarzenberský plavební kanál
Schwarzenberský plavební kanál je jedna z nejpodivuhodnějších vodních cest své doby. Jeho stavba probíhala v letech 1789-1822 a byla navržena inženýrem Josefem Rosenauerem.
Výlet na Čertovu stěnu
Čertova stěna je dle pověsti nedostavěná přehrada, pomocí které chtěl pekelník zaplavit klášter ve Vyšším Brodě. Protože ale nestihl dostavět přehradu do prvního
Po stopách Adalberta Stiftera
Pokud se chcete vydat po stopách šumavského básníka Adalberta Stiftera, vyrazte z Horní Plané směrem na západ. Jde o příjemnou, nenáročnou cestu, na níž potkáte Stifterův smrk a mnoho dalšího
Výlet na Vítkův kámen
Výlet na Vítkův Kámen na Svatém Tomáši patří k těm nejhezčím v Lipenské oblasti. Zřícenina se tyčí na pravém břehu řeky Vltavy na hranicích s Rakouskem nad přehradní nádrží...
Výlet na Medvědí stezku
Medvědí stezka je nejstarší naučnou stezkou na Šumavě (vznikla v roce 1967) a je spjatá s historií zastřelení posledního šumavského medvěda (14. listopadu 1856).
Výlet na Plešné jezero
Výlet na Plešné jezero si nenechte ujít, protože jde o jeden z nejhezčích v oblasti Lipna. Cesta k Plešnému jezeru vede úžasnou neporušenou Šumavskou přírodou.
Stezka v korunách stromů
Stezka v korunách stromů v Národním parku Bavorský les Vám nabídne procházky ve výšce 8 - 25m nad zemí. Z ptačí perspektivy se můžete kochat jedinečnou Šumavskou přírodou
Zimní aktivity
Skiareál Lipno
Jediné pětihvězdičkové středisko v jihočeském
Šumavský Everest
Přijďte zdolat výšku nejvyšší světové hory!
Zimní radovánky na Hochfichtu
Jeden z největších rakouských skiareálů v Rakousku... .
Lyžování na Sternsteinu
Lyžování kousek od lipenské přehrady.
Vodní aktivity
Projížďka motorovým člunem
Hotel Relax disponuje vlastním motorovým člunem, kterým je možné vydat se na výlet po vodní hladině.
Windsurfing
Díky své rozloze a nadmořské výšce patří v ČR Lipno mezi nejlepší lokality vhodné pro windsurfing.

Rezervovat ubytování v HOTEL RESORT RELAX - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah