ANTONIE HOTEL SUPERIOR - Frýdlant

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zbrusu nový hotel Antonie je novostavbou se zřetelnými rysy funkcionalismu posíleného o technologie 21. století. Nabízíme ubytovací, kongresové, restaurační, wellnes& spa služby a komplexní sportovní zázemí pod jednou střechou. V regionu frýdlantského výběžku jsme výjimečným a ojedinělým konceptem.

Zbrusu nový hotel Antonie je novostavbou se zřetelnými rysy funkcionalismu posíleného o technologie 21. století. Nabízíme ubytovací, kongresové, restaurační, wellness a spa služby a komplexní sportovní zázemí pod jednou střechou. V regionu frýdlantského výběžku jsme výjimečným a ojedinělým konceptem.

Hotel bohatě splňuje mezinárodní klasifikaci **** superior standardu. Komplex je ojedinělý, co do šíře nabízených služeb, a to, jak pro hotelové hosty, tak pro širokou veřejnost. Zároveň je koncipován, jako komorní zařízení s ubytovací kapacitou pouhých 46 osob ve dvoulůžkových pokojích.

Restaurace v prvním podlaží hotelu je panoramaticky prosklená a láká svým celoročním výhledem na hřebeny Jizerských hor a frýdlantské údolí s dominujícím zámkem. Za pěkného počasí se nabízí posezení na velkorysé restaurační terase.

Antonie Wellness& Spa má řadu prvků klasických římských lázní. Ať už se jedná o obklady a dlažby z pravých kamenných italských mozaik či originální římské parní lázně (caldarium) nebo odpočinkové zóny (respirium). K péči o zdravé tělo i ducha přispívá: vertikální turbosolárium, finská sauna, infra sauna, whirpool, plavecký bazén, ochlazovací bazének, venkovní eko koupací jezírko s 20 metrovou plaveckou dráhou, pečlivě udržované travnaté odpočinkové plochy.

ANTONIE HOTEL SUPERIOR ubytování v hotelu

Hotel nabízí 23 komfortních, individuálně designovaných pokojů ve standardu **** superior, ideální pro business pobyty. Celková kapacita 46 lůžek (s přistýlkami větší), vybavení pokojů: celoplošné bezdrátové pokrytí vysokorychlostním internetem, v každém pokoji navíc komfortní pracoviště – psací stůl s možností kabelového připojení k internetu.

Recepce

Hotelová recepce je otevřena od 8 do 20 hodin. Ve stejných časech je možné využít sportovišť (badminton, squash, tělocvična, fitness) a to jak pro hotelové hosty, tak širokou veřejnost.

Gastronomie

Restaurace je otevřena nejen pro bydlící hosty, ale už od snídaně uvítáme i nebydlící hosty a připravíme pro různé denní příležitosti individuální nabídku. Naše restaurace si zakládá na odborném garantování nejvyšších hygienických a kulinářských nároků.

Tým vede profesionální šéfkuchař s mezinárodní mnohaletou zkušeností. Vždy a u každého jídla víme z jakých surovin a z jakých zdrojů je připravováno. Stravovací koncept naší mezinárodní moderní kuchyně dokážeme přizpůsobit vašim požadavkům, najdete u nás jak regionální, tak sezónní speciality. Přijďte a ochutnejte!

Rezervovat ubytování v ANTONIE HOTEL SUPERIOR - Frýdlant

Nejbližší ubytování ve Frýdlantě a okolí

Ubytování Frýdlant

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah