HOTEL RAJSKÁ ZAHRADA - Nové Město nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Rajská zahrada je umístěn v těsné blízkosti historického náměstí města, na skalnatém ostrohu nad meandry řeky Metuje. Do údolí se svažují hotelové terasovité zahrady, které nabízí chvíle odpočinku v přírodě. Hotel je vybaven vlastní restaurací s výbornou domácí i světovou kuchyní. Z restaurace a salonku je nádherný výhled do udolí. Hotelové pokoje Superior a Exclusive mají nádherný výhled do údolí a na historickou část města. Celý areál je pokryt wifi připojením k internetu. Hotel je vybudován jako designový je celý do detailu zpracovaný architektem jako umělecké dílo. Součástí hotelu je výborně vybavené wellness a fitness. Hotel Rajská zahrada nabízí zážitek pro všechny smysly.

Wellness hotel Rajská zahrada - ZÁŽITEK PRO VŠECHNY VAŠE SMYSLY

Nádherné prostředí, rajská pohoda, lázeňské služby, odpočinek – jedním slovem „antistres“ – to je Wellness hotel Rajská zahrada.

Načerpejte nové síly, odpočiňte si od každodenního spěchu v malebném prostředí luxusního hotelu, který Vám nabízí komfortní ubytování, wellness centrum, spa, fitness a nezapomenutelné gastronomické zážitky.

Hotel se nachází na skále, ze které se Vám naskytne úchvatný pohled na malebné Nové Město nad Metují. Komplex hotelu je tvořen uzavřeným dvorem s parkováním pro hotelové hosty, třemi hotelovými budovami a zahradou, kde můžete opravdu zcela nerušeně relaxovat.

V budově A naleznete hotelovou recepci a plně vybavené fitness centrum, které jistě ocení i ti nejnáročnější sportovci. V této budově je pro Vás připraveno třináct nádherně vybavených pokojů třídy standard. Budova B je bezbariérová a nachází se v ní osm moderně vybavených pokojů. Čtyři pokoje třídy superior, tři pokoje třídy standard a také pokoj pro invalidy, který je plně přizpůsoben jejich potřebám. Dále zde naleznete restauraci s terasou. Restaurace hotelu Vás naláká nejen skvělým originálním designem, ale hlavně špičkovou gastronomií. Čeká vás příjemný personál, jehož cílem je uspokojit i ta nejnáročnější přání klientů. Prostory hotelu hostům nabízejí příjemné posezení s neopakovatelným romantickým výhledem z úchvatných letních teras tyčících se přímo nad údolím řeky Metuje. Pro oslavy nebo školení je připraven moderně vybavený hotelový salónek s terasou. Dnes již nezbytnou součástí je také wellness centrum, které je přístupné nejen hotelovým hostům, ale také veřejnosti. Náš host se může těšit na vířivou i masážní lázeň, bazén s protiproudem a chrličem vody, zážitkové sprchy a vany, Kneippův chodník, relaxační zóny, širokou nabídku masáží či parní saunu. V budově C se nachází tři nejluxusnější apartmány poskytující absolutní soukromí. Z těchto apartmánů mají hosté přístup přímo do hotelové zahrady. Kromě přepychového vybavení pokoje nabízejí apartmány nejkrásnější výhled na novoměstské údolí řeky Metuje. Půvabná rajská zahrada vybízí nejen k relaxaci, ale také k romantickému posezení v altánu či příjemným chvílím strávených se svými nejbližšími.

HOTEL RAJSKÁ ZAHRADA ubytování v hotelu

Wellness hotel Rajská zahrada nabízí celkem dvacet čtyři hotelových pokojů. Všechny tyto pokoje se vyznačují vysokým standardem a splňují mezinárodní požadavky pro 4-hvězdičkové ohodnocení našeho hotelu.

Pokoje třídy standard jsou vybaveny dvojlůžkem, psacím stolem, minibarem, hotelovým trezorem, televizí se satelitem, bezplatným připojení k WIFI síti, koupelnou se sprchovým koutem, WC a šatní skříní v předsíňce.

V pokojích třídy superior naleznete navíc sofa, koupelnu s masážní vanou a získáte krásný výhled do údolí.

V budově C se pak nacházejí naše tři nejluxusnější pokoje třídy exkluziv, které jistě naplní očekávání i těch nejnáročnějších návštěvníků. Každý pokoj má své jméno - Jurkovič, Mácha a Bartoň a interiér každého pokoje byl speciálně navržen designéry jen pro účely našeho hotelu. Jeho poloha Vám zaručí soukromí a oproti ostatním pokojům má také nejlepší výhled do údolí.

V hotelu je také jeden bezbariérový pokoj. Nachází se v budově B a plně vyhovuje všem potřebám invalidních osob.

Hotel Rajská zahrada si zakládá na perfektním pokojovém servisu a samozřejmostí je také precizní úklid. Pokud by se vyskytl jakýkoliv problém, na recepci Vám s ním ochotně pomůže vyškolený personál. Ve všech našich pokojích si užijete pobyt plný pohodlí a luxusu.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 6:00 hod do 24:00.

Gastronomie

Součástí naší nabídky služeb je i hotelová restaurace, kde můžete zažít báječné kulinářské zážitky. Dobrý hotel musí mít i dobrou kuchyni a ta naše je skutečně prvotřídní. Samotná restaurace má kapacitu 48 míst. Moderní design místnosti a příjemnou atmosféru završuje až neuvěřitelná vyhlídka do zahrady a údolí s meandry řeky Metuje. V létě, kdy je otevřená terasa a zahrádka s kapacitou 24 míst, se můžete najíst venku a užívat si tak výhled po celou dobu návštěvy naší restaurace. Jako wellness hotel podporujeme zdraví životní styl našich návštěvníků a k tomu samozřejmě patří i zdravá a pestrá strava. Naše jídla jsou chutná, ale zároveň prospěšná a nezatěžují lidský organismus. Pečlivě hlídáme kvalitu všech použitých surovin a klademe důraz na čerstvost.

Okolí hotelu a Nové Město nad Metují

Wellness hotel Rajská zahrada stojí v Novém Městě nad Metují, které leží v podhůří Orlických hor. Již samotné Nové Město nad Metují Vás okouzlí svým historickým centrem, které bylo vyhlášeno městskou památkovou rezervací. Nachází se zde Husovo náměstí, kostel Nejsvětější Trojice, zámek a mnoho dalších zajímavých památek, které stojí za to vidět.

Pro ty z Vás, kteří by se chtěli vydat na výlet, je okolí Nového Města nad Metují opravdovou turistickou lahůdkou. Ať pojedete autem, na kole či půjdete pěšky, vždy se tu pro Vás najde výborný tip na výlety.

Například na kole, ale i pěšky se snadno dostanete k vodní nádrži Rozkoš, která nabízí koupání v krásném přírodním prostředí s přilehlým areálem. Patří k nejoblíbenějším místům v České republice, kam se jezdí lidé koupat. Neméně zajímavé je Babiččino údolí, které leží nedaleko zámku v Ratibořicích. A v neposlední řadě přírodní rezervace Peklo u Nového Města nad Metují. Peklo je vyhledávané nejen u chatařů a trampů, ale také u in-line bruslařů, kteří si nemohou vynachválit asfaltovou cestu, která skrz rezervaci vede.

Blízkost a snadná dosažitelnost Orlických hor nabízí turistické méžnosti pro milovníky hor i zimních sportů.

Nedaleko Nového Města se nechází pevnostní skanzen a také vyhlášení turistická Jiráskova chata na Dobrošově, nebo zámek v nedalekém Náchodě.

V dosahu spojení hromadnými dopravními prostředky, nebo do 30-ti min. jízdy autem je možné navštívit Adršpašsko teplické skály, nebo známou Zoologickou zahradu ve Dvoře Králové.

Rezervovat ubytování v HOTEL RAJSKÁ ZAHRADA - Nové Město nad Metují

Nejbližší ubytování v Novém Městě nad Metují a okolí

Ubytování Nové Město nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah