PENZION U ŠUTRÁKU - Rakvice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pokud jste milovníky vína a krásné přírody ideálním místem pro Vás je    Penzion U Šutráku, kteý se nachází l ve vinařské oblasti Rakvice u rybníku Šutrák.  

Penzion U Šutráku  disponuje celkovou kapacitou 123 lůžek v pěkně vybavených a útulných pokojích s vlastním sociálním zařízením.   Cyklistické vinařské stezky v Lednicko-valtickém areálu, mnoho památek i přírodních zajímavostí, Vám zajistí nádherné  výlety po Lednicko – valtickém areálu a Pálavě.

PENZION U ŠUTRÁKU ubytování v pensionu

Jednolůžkový pokoj 22 m2 s manželskou postelí

Dvoulůžkový pokoj 22 m2 s manželskou postelí, nebo oddělenými postelemi

Třílůžkový pokoj 22 m2 s manželsou postelí a přistýlkou, nebo se třemi oddělenými postelemi

Čtyřlůžkový pokoj 40 m2 s manželskou postelí a dvěma oddělenými postelemi, nebo se čtyřmi oddělenými postelemi

Recepce

Podle potřeby je recepční na telefonu

Gastronomie

Okolí pensionu a Rakvice

Vítáme Vás  Penzion u Šutráku  v Lednicko-valtickém areálu, který pro Vás nabízí  ubytování pro rodiny s dětmi, poskytuje však také velmi dobré  zázemí pro firemní akce,   firemní školení,   svatby,   školy v přírodě a pobyty pro děti,   soustředění  a  rodinné oslavy  v Lednicko-valtickém areálu. Předností objektu je velmi výhodná poloha v atraktivní oblasti proslulé vinařstvím (Vinařské cyklostezky s ubytováním jižní Morava),   krásné  přírodní koupaliště s písčitou pláží přímo u penzionu (Koupaliště s písečnou pláží s ubytováním Lednicko-valtický areál), zejména rodiny zde ocení velmi pěkné  koupání pro děti  v Rakvicích. Ani v zimě se u nás nudit nebudete, stačí si udělat výlet do 12km vzdáleného lyžařského areálu v Němčičkách, který nabízí  lyžování pro děti i dospělé v Lednicko-valtickém areálu.

Rezervovat ubytování v PENZION U ŠUTRÁKU - Rakvice

Nejbližší ubytování v Rakvicích a okolí

Ubytování Rakvice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah