VILLA DANIELA - VENKOVSKÉ SÍDLO MILOVNÍKŮ VÍNA - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vinařský hotel Villa Daniela se nachází přímo mezi vinicemi Lednicko - Valtického areálu v Úvalech u Valtic. Rodinný podnik, zážitková gastronomie, nadstandardní ubytování. Nabízíme jedinečné propojení vinných sklepů, domácí kuchyně, luxusního zařízení a příjemné obsluhy.

Villa Daniela - Venkovské sídlo milovníků vína je rodinný vinařský areál v nadstandardním prostředí Lednicko - Valtického areálu v Úvalech u Valtic. Svým hostům nabízí ubytování pro 40 osob v komfortních 2-4lůžkových pokojích vybavených WIFI a vlastním sociálním zařízením se sprchou a hotelovou kosmetikou. Poloha penzionu je přímo uprostřed vinic Jižní Moravy a disponuje rozlehlou zahradou s dětským hřištěm s prolézačkami, 10ti metrovým bazénem se slanou vodou a protiproudem a příjemnou terasou s vyhlídkou na jezírko. Dominantou areálu je zážitková restaurace Mezi vinicemi propojená s labyrintem vinných sklepů a stylového posezení v zámeckém i vinařském stylu. Součástí podniku je stylová vinotéka zásobená víny z celé Jižní Moravy a taktéž doutníkový salonek. Nabízíme Vám také klimatizovanou seminární místnost pro 40 osob, stejně jako hlídanou místnost pro jízdní kola a parkoviště s kamerovým dohledem. V Blízkém okolí se nachází zámek Lednice, zámek Valtice, tenisové kurty, golfové hřiště a wellness resort Pasohlávky a Laa an der Thaya. V našem partnerském hotelu Besední dům ve Valticích Vám poskytujeme za zvýhodněné ceny masáže, whirlpool a saunu v luxusním a klidném prostředí.

VILLA DANIELA - VENKOVSKÉ SÍDLO MILOVNÍKŮ VÍNA ubytování v pensionu

15 pokojů o rozloze cca 18-24m2 s vlastním sociálním zařízením se sprchou a hotelovou kosmetikou, 2-4lůžkové pokoje, apartmán s krbem a vířivou vanou

Recepce

7:00 -22:00

Gastronomie

Zážitková restaurace Mezi vinicemi známá domácí kuchyní a využíváním lokálních a čerstvých surovin - mikulovská zelenina, hlohovecké vepřové a hovězí maso, pohořelické ryby, . . Pro naše hosty připravuejme snoubení vína a pokrmů, vyškolená obsluha se zaměřením na podávání vín, rozsáhlá nabídka koňaků a doutníků. Pro hotelové hosty je nachystáno vždy cenově výhodné denní menu - na výběr ze tří pokrmů. .

Okolí pensionu a Valtice

Návštěva LVM regionu vás zavede do jednoho z nejkrásnějších regionů jižní Moravy s vysokou koncentrací památek a dalších turistických zajímavostí. To dokazuje i fakt, že Lednicko-valtický areál patří od roku 1996 do světovéhokulturního dědictví UNESCO. Přírodní bohatsví tu zastupuje předevšímChráněná krajinná oblast Pálava, Lednicko-valtický krajinářský park a další přírodní rezervace. Nesmíme zapomenout ani na to, že LVM region je takéregionem vína. Kromě hlavního města vína tu najdete několik vinařských expozic, vinařských stezek a dalších vinařských atrakcí.

Rezervovat ubytování v VILLA DANIELA - VENKOVSKÉ SÍDLO MILOVNÍKŮ VÍNA - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah