PENZION DVŮR POHODY - Varnsdorf

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylově zrekonstruovaný rodinný penzion Dvůr pohody nabízí všem svým hostům domácí prostředí, příjemnou atmosféru, pohodu a relaxaci spojenou s širokými možnostmi aktivního využití volného času v každém ročním období.

Penzion se nachází v klidné části Varnsdorfu ležící při hranici s Německem (Großschönau) v blízkosti údolí řeky Mandavy, nedaleko od centra města, které je regionálním střediskem Lužických hor a branou do Šluknovského výběžku.

Penzion je vhodný zejména pro sportovně či jinak tematicky zaměřené skupiny a rodiny s dětmi, ale na své si přijdou i individuální turisté či dvojice toužící po příjemném soukromí a odpočinku. Je také určený pro rodinné oslavy a firemní i jiné skupinové akce. Našich služeb můžete využít za dostupné ceny odpovídající úrovni komfortu a kvalitě a rozsahu nabízených služeb, které Vás příjemně překvapí.

Za Stodolou se rozkládá 17-ti metrový plavecký bazén s protiproudem. Kolem penzionu je hostům k dispozici prostorný travnatý pozemek s malým umělým jezírkem, dětským hřištěm, trampolínou a posezením s venkovním grilem a ohništěm.

Relaxovat lze ve finské sauně, objednat lze i masáže. Pro děti je v přízemí hlavní budovy připraven dětský koutek. Pro cvičení je ve Stodole veliká fitness místnost se zrcadlem.

Ve Stodole je jeden bezbariérový pokoj pro 2 osoby a 2 veliké apartmány s kuchyní pro 5-6 osob. Hlavní budova má celkem osm velkých 2 – 4 lůžkových pokojů, samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, satelitní TV a internetovou přípojkou. Na patře je k dispozici osobní PC s internetem. Venkovní parkoviště má kapacitu 10 míst pro osobní automobily, parkovat lze i na dalších 2 místech.

Vzhledem k sportovnímu zaměření mnoha našich hostů máme i lyžárnu, odkládací místnost pro kola včetně půjčovny kol, saní a holí na Nordic walking. Zahrát si můžete i stolní tenis, šipky a jiné hry.

Naši recepční vám rádi a ochotně poradí a podají informace o možnostech sportovního a kulturního vyžití a výletů do okolí, neboť penzion je vzhledem ke své poloze ideálně situován k objevování krás rozmanité přírody našeho regionu, kulturně-historických památek Varnsdorfu a okolních měst a obcí Lužických hor, Českého Švýcarska či Horní Lužice v Německu.

PENZION DVŮR POHODY ubytování v pensionu

Hlavní budova Přízemí: recepce, společenská místnost, vestibul s krbovými kamny, masérna, dětský koutek, malá vinárna, finská sauna pro 6 – 8 osob s odpočívárnou První patro: 1× dvoulůžkový pokoj
3× čtyřlůžkový pokoj Druhé patro: 2× třílůžkový pokoj
1× čtyřlůžkový pokoj

* Všechny pokoje mohou být rozšířeny o přistýlku

Vybavení pokojů: koupelna se sprchovým koutem a WC, satelitní TV, připojení k internetu (přípojka ve zdi, Wi-Fi), stylový nábytek

Stodola Přízemí: fitness studio se zrcadlem, pánské a dámské šatny, 1× bezbariérový pokoj pro 2 osoby. První patro: 2× apartmán pro 4 osoby s vlastní kuchyňkou, vanou a WC, satelitní TV a připojením k internetu. S možností přistýlky nebo dětské postýlky.

Recepce

Penzion 07:00 - 22:00 Recepce 8:00 - 12:00 14:00 - 17:00 Na telefonu 10:00 - 22:00 Snídaně 07:00 - 10:00 Nástup do ubytovacích služeb 14:00 - 16:00 Odjezd Do 10:00 Noční klid 22:00 - 07:00

Gastronomie

Pro snídaně formou švédského stolu a k večernímu posezení je k dispozici prostorná společenská místnost s krbovými kamny. Večerní čas si lze zpříjemnit v malé vinárně se stropním klenutím či posezením u krbových kamen. Obědy či večeře dle vašeho přání zajišťujeme přes nedalekou restauraci. V horkých letních dnech určitě oceníte posezení na terase s podávanými chlazenými nápoji a občerstvením.

Okolí pensionu a Varnsdorf

Výhodná poloha penzionu nabízí návštěvníkům veliký výběr výletů, sportu a zábavy. Varnsdorf leží na severním okraji Lužických hor a na pomezí CHKO Labské pískovce, Národního parku České Švýcarsko a Šluknovské pahorkatiny. Celá tato oblast je charakteristická přírodními krásami, četnými rozhlednami, zachovalými soubory lidové architektury a jedním z nejčistších ovzduší v celé České republice. Více než polovina území je pokryta rozsáhlými zachovalými lesy. Přilehlé pohraničí, zejména v Německu (spolková země Sasko – oblast Horní Lužice) poskytuje další možnosti výletů, zábavy a sportovního vyžití, a to s ohledem na kvalitní turistickou a dopravní infrastrukturu ve všech oblastech.

Rezervovat ubytování v PENZION DVŮR POHODY - Varnsdorf

Nejbližší ubytování ve Varnsdorfu a okolí

Ubytování Varnsdorf

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah