HOTEL ALFONSKA - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Alfonska se nachází v klidné části obce Benecko v Krkonoších, se zajímavým okolím, které skýtá velké možnosti aktivního vyžití v zimních i letních měsících. Lokalita je díky klidnému a čistému prostředí vhodná pro rodinné pobyty rodičů s dětmi. Nachází se na úpatí vrchu Žalý (1015 m n. m.). Je i v zimních měsících velmi dobře dostupná autem. Hotel je umístěn přímo u nástupní stanice nové čtyřsedačkové lanovky (nejdelší sjezdovka na Benecku), centrum je vzdálené necelých 20 minut chůze (restaurace, diskotéky, bary, herny, bowling...).

Objekt je po celkové rekonstrukci a nabízí restauraci s barem, sportovní a dětské hřiště, venkovní bazén, půjčovna horských kol a v zimním období půjčovna lýží.

HOTEL ALFONSKA ubytování v hotelu

K diszpozici jsou dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje jsou vybaveny s WC a TV+SAT.

Recepce

Recepce otevřena od 8 - 21 hodin

Gastronomie

Snídaně a večeře formou bufetu, oběd výběrem z jídelního lístku.

Okolí hotelu a Benecko

Benecko a okolí

Benecko vnímáme jako jedinou nejvýše umístěnou ves pod vrchem Žalý. Nynější obec Benecko se skládá ze čtyř katastrálních území dříve samostatných obcí - Horních a Dolních Štěpanic, Benecka a Mrklova, které se v roce 1960 sloučily v jednu střediskovou obec.

Benecko leží v západních Krkonoších. Výhodou proti střediskům jako je Harrachov, Špindlerův Mlýn nebo Pec pod Sněžkou, která leží v údolí, je vrcholová poloha rekreačního centra. Je orientované jihozápadním směrem, proto jsou za jasných dní jeho svahy celý den prosluněné.

Obec se nachází ze dvou třetin v 3. zóně Krkonošského národního parku, obytné části jsou v ochranném pásmu. Je vybavena rozvodem plynu, pitné vody i kanalizací.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALFONSKA - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah