HOTEL VZ OVČÁRNA POD PRADĚDEM - Karlova Studánka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků. Nachází se mezi nejvyšší horou Jeseníků Pradědem a skalním útvarem Petrovy kameny, v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí a je vhodný zejména pro milovníky zimních sportů a horské turistiky. Hotel svým dokonalým zázemím je vhodný nejen pro rodinnou rekreaci ale i pro různé rekondiční pobyty, firemní a společenské akce. V zimě je hotel svou polohou vhodný pro všechny druhy zimních sportů. V létě zde naleznete spoustu příležitostí k pěší turistice, cykloturistice s vyznačenými turistickými okruhy.

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí a je vhodný zejména pro milovníky zimních sportů a horské turistiky. Hotel svým dokonalým zázemím je vhodný nejen pro rodinnou rekreaci ale i pro různé rekondiční pobyty, firemní a společenské akce. V zimě je hotel svou polohou vhodný pro všechny druhy zimních sportů. V létě zde naleznete spoustu příležitostí k pěší turistice, cykloturistice s vyznačenými turistickými okruhy. Celková kapacita hotelu je 121 lůžek v níže uvedených pokojích a apartmánech. Veškeré naše pokoje jsou nekuřácké, stejně tak se nekouří v celé ubytovací části hotelu. Nabízíme širokou škálu wellness a sportovního vyžití, které Vám jistě pomůže načerpat energii a zregenerovat své tělesné a duševní síly.

V našem wellness centru je k dispozici: sauna, vířivka, bazén s protiproudem (2, 7×7 ,8 m, hloubka 1,5 m, s denním světlem), malý - vířivý bazének (2, 7×2 ,3 m, hloubka 1,4 m, s denním světlem), masáže (klasická masáž, baňková masáž, indická masáž hlavy, masáž lávovými kameny), přístrojová masáž Lymfoven, solárium (typ SOLARWIND 6000/4), suché uhličité koupele, posilovna (spinning, běžecký trenažér, orbitrek). K dispozici nově otevřená kardio aerobní zóna.

Děti zde mohou využít nově otevřený dětský koutek.

Pro sportovní vyžití je Vám k dispozici: půjčovna horských kol disponující 42 koly z toho 2 dětská půjčovna sjezdových, běžeckých lyží, snowboardů a sněžnic půjčovna bot pro nabízené typy lyží půjčovna ochranných přileb pro horská kola a lyže (u lyží i kol je přilba v ceně výpůjčky, případně si je možno přilbu půjčit samostatně).

HOTEL VZ OVČÁRNA POD PRADĚDEM ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, televizorem se satelitním příjmem, telefonem, chladničkou a za poplatek je možné WiFi připojení k internetu a jednorázové naplnění minibaru. Apartmány se skládají ze dvou pokojů a jsou zařízeny v příjemném horském stylu.

21 dvoulůžkových pokojů (z toho 8 s možností přistýlky)

20 třílůžkových pokojů (z toho 10 s možností přistýlky)

2 čtyřlůžkové pokoje (z toho 2 s možností přistýlky)

3 jednolůžkové pokoje (s možností přistýlky)

1 čtyřlůžkový apartmán (s možností přistýlky)

2 dvoulůžkové apartmány (s možnstí přistýlky)

Recepce

Hostům je k dispozici nepřetržitá služba v recepci zajišťující prodej drobných upomínkových předmětů, cukrovinek, lehkého občerstvení (pizza, bagety), alkoholických a nealkoholických nápojů, sportovních potřeb, denního tisku a rovněž poskytuje informační servis.

Gastronomie

Pobyty v našem hotelu jsou standardně se snídaní, které jsou podávány rautovým způsobem v hotelové jídelně se širokou nabídkou uzenin, sýrů, teplého pokrmu, ovoce, zeleniny, teplých a studených nápojů. . V případě objednání polopenze nebo plné penze, jsou obědy i večeře rovněž podávány formou teplého bufetu. Pro rodiny s dětmi je k dispozici jídelní židlička. Naše jídelna je nekuřácká, kouření je možné v restauraci hotelu.

Restaurace nabízí příjemné posezení s nabídkou místních specialit. Minutková kuchyně, denní menu. V zimním období široká nabídka teplých nealkoholických i alkoholických nápojů V letním období disponujeme nabídkou míchaných ledových nápojů s ovocem Letní zahrádka s krásným výhledem na Petrovy Kameny a Praděd. Wifi připojení zdarma Platba možná platební kartou Kapacita 70 míst.

V hotelu jsou k dispozici dva salonky, které jsou ideální pro pořádání firemních akcí, rodinných oslav, školení, seminářů atd. Pro tyto příležitosti zajišťujeme občerstvení, coffee break, teplou i studenou kuchyni, hudební produkci. Kapacita malého salonku cca 15 osob. Kapacita velkého salonku cca 30 osob.

Okolí hotelu a Karlova Studánka

Podmanivá, romantická a divoká krajina Jeseníků učaruje návštěvníkům v letním období svými lesy, potoky i bohatou květenou, v zimě vynikajícími sněhovými podmínkami a lyžařskými terény. Jeseníky si oblíbí každý, kdo sem přichází za aktivním odpočinkem, sportem a turistikou.

Mezi nejvyšší horou Jeseníků Pradědem (1492m) a skalním útvarem Petrovými kameny (1438m) v nadmořské výšce 1300 m nad hladinou moře stojí hotel Vojenská zotavovna Ovčárna pod Pradědem.

Letní období je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a v zimním období si lze skvělé lyžování užít na sjezdovkách, které se nachází v blízkosti hotelu. Sjezdovky jsou určeny pro všechny skupiny lyžařů od těch, co na lyžích stojích poprvé až po lyžařské přeborníky. V zimních měsících jsou v okolí velmi dobře udržovány běžecké tratě.

Rezervovat ubytování v HOTEL VZ OVČÁRNA POD PRADĚDEM - Karlova Studánka

Nejbližší ubytování v Karlově Studánce a okolí

Ubytování Karlova Studánka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah