HOTEL ATLAS - Benešov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Atlas se nachází téměř v centru Benešova, 5 minut chůze od vlakového a autobusového nádraží. V okolí hotelu je veškerá občanská vybavenost (obchody, lékárny, potraviny), zařízení pro sport a volný čas (squash, telocvična, masáže, fittness centrum) a kulturní zázemí (divadlo, kino, historické centrum Benešova, muzeum umění). Hotel Atlas nabízí ubytování v příjemných a čistých pokojích za dostupné ceny.

Hostům je k dispozici oplocené parkoviště. WIFI připojení v hotelu je po hosty zdarma.

Kapacita hotelu je 57 lůžek, převážně ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích rozdělených do 3 pater. Po celém hotelu je k dispozici WIFI připojení zdarma.

Snídaně se podávájí v restauraci, kde je otevřeno denně po celý den. Součástí hotelu je dále kosmetický salon, hudební klub s pestrou nabídkou kulturních akcí po celý rok.

Hotel nabízí také školící salonek s kapacitou až pro 40 osob v divadelnm uspořádání. Salonek má denní světlo, vlastní sociální zařízení, terasu pro kuřáky. Součástí salonku je základní technické vybavení.

HOTEL ATLAS ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV, telefon a WIFI připojení. Převážná část pokojů je dvoulůžková. Celková kapacita je 26 pokojů, z čehož 8 pokojů má manželskou postel, ostatní pokoje mají postele oddělené. 6 pokojů lze připravit jako třílůžkové. Velikost pokojů je rozdělená na tři typy. Tyto velikosti jsou oddělené cenově.

Recepce

Recepční je fyzicky přítomná v čase od 6h do 22h. V mezičase je recepční na telefonu, po zavolání přes pager je přítomná do 3 minut.

Gastronomie

Restaurace "U Suchý dršky" je otevřená denně od 7 hodin do 22 hodin. Restaurace je stavebně oddělaná na kuřáckou na nekuřáckou. V letním období je k dispozici venkovní zahrádka. Restaurace se zaměřuje na českou kuchyni, v nabídce jsou polední menu s cenami již od 70Kč.

Okolí hotelu a Benešov

Benešov je ideálním výchozím místem pro milovníky hradů a zámků. V okolí je jich velké množství, včetně několika zřízenin. Mezi nejznámnější můžeme jmenovat zámek Konopiště, Jemniště a hrad Český Šternberk. Benešovsko láká i sportovní nadšence... na své si zde přijdou cyklisté, vodáci, golfisté, jezdci na koních i obdivovatelé letadel a balonového létání.

Rezervovat ubytování v HOTEL ATLAS - Benešov

Nejbližší ubytování v Benešově a okolí

Ubytování Benešov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah