APARTMÁN U MLÝNA - Nučice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Vydejte se za krásami Prahy i středních Čech. Moderně vybavený, prostorný a dobře situovaný apartmán nabízí celoroční ubytování pro 4-5 osob. Apartmán je umístěn přímo v cetru malé středočeské obce nedaleko Prahy, Karlštějna i Koněpruských jeskyní. Apartmán se nachází v areálu, kde je i obchod se smíšeným zbožím a naše restaurace, ve které se výborně najíte. Apartmán má vlatní kuchyňku. Zaparkovat je možné na přilehlém parkovišti. Vaše děti jistě ocení dětské hřiště, které je pro ně k dispozici.

Moderně zařízený apartmán nabízí ubytování pro 4-5 osob. Dům, ve kterém se apartmán nachází, patří do staré zástavby obce. Dříve tento dům sloužil jako hospodářské stavení patřící k bývalému parnímu mlýn. Samotný apartmán je v prvním nadzemním podlaží. V přízemí se nachází dobře zásobený obchod se smíšeným zbožím. Na místě bývalého parního mlýna je výborná, nově otevřená restaurace.

Aparmán obsahuje 2 ložnice. V jedné ložnici se nachází jedno dvoulůžko a ve druhé jsou dvě samostatné postele. Pro přespání je také možné využít rozkládací pohovku v obývacím pokoji. Obývací pokoj a kuchyň jsou propojeny. V apartmánu je jedna koupelna se sprchovým koutem a vanou. Kuchyň je plně vybavena k vaření. V obývacím pokoji je pohovka, konferenční stolek a satelitní TV. V koupelně je vana, sprchový kout a pračka. Zdarma je nabízeno bezdrátové připojení k internetu.

Naproti domu je výborná restaurace, ve které je možné po dohodě zajistit snídaně. Vaše auto si můžete zaparkovat na parkovišti před domem. Na dětském hřišti se nachází pískoviště, houpačky a skluzavka. Po dohodě je možné vypůjčení dětských odrážedel, postýlky, dětské jídelní židle, nočníku, . .

Pravidelná autobusová linka vás za 20 minut doveze na stanici metra Zličín, autem se na Zličín dostanete za 10 minut. Metro vás pak během 20ti minut dopraví přímo do centra stověžaté Prahy. Praha nabízí nepřeberné množství kulturního i sportovního vyžití. Mimo Prahu je určitě krásný výlet na karštějnsko. V obci se nachází tenisové kurty, které je možné si pronajmout a frisbee golf, v sousední vesnici je největší golfové hřiště v Čechách. V okolních vesnicích jsou krásné nové hřiště pro děti. Bazény se nachází v Praze nebo Berouně. Venkovní koupaliště je v Hořovicích a Nenačovicích. Za 15 minut se dostanete na nejznámější čeký hrad Karlštejn. Velmi příjemné jsou i procházky, houbaření čí cyklistika v okolí brdských lesů či výhled na Malou a Velkou Ameriku, popř. výlet do Lidic nebo Koněpruských jeskyní.

APARTMÁN U MLÝNA ubytování v apartmánu

V aparmánu jsou 2 ložnice, obývací pokoj propojený s kuchyní, koupelna a předsíň. Celková rozloha apartmánu je 70m2. V první ložnici se nachází dvoulůžko (futunová postel) a velká šatní skříň. Ve druhé ložnici jsou dvě samostatné postele a šatní skříň. V obývacím pokoji se můžete posadit na pohovku a sledovat satelitní televizi s plochou obrazovkou. Pohovku v obývacím pokoji je možné rozložit a použít ji jako přistýlku. Kuchyň je plně vybavena k vaření - je zde nádobí, varná konvice, mikrovlná trouba, myčka, lednička a kávovar. Nechybí ani jídelní stůl. V koupelně je pračka, sprchový kout i vana. Zdarma jsou k dispozici ručníky a utěrky.

Recepce

Čas příjezdu: 13:00 - 22:00

Čas odjezdu: do 11:00

Gastronomie

V naší kuchyni není problém si uvařit, navíc se v přízemí domu nachází dobře zásobený obchod se širokou otevírací dobou. Přesto doporučujeme využít služeb naší výborné restaurace, která se nachází v areálu. Po dohodě s pronajímatelem je možné zařídit v restauraci snídaně.

Okolí apartmánu a Nučice

Apartmán má velice dobrou dostupnost jak do Prahy (8km od stanice metra Zličín), tak i za krásami středních Čech. Praha nabízí nepřeberné množství kulturního i sportovního vyžití. Za pár minut se autem dostanete na nejznámější český hrad Karlštejn do Koněpruských jeskyní nebo shlédnout krásu lomů Amerika. Krásné procházky či cyklistické výlety nabízí také okolí brdských lesů. Známá česká obec Lidice je vzdálena 25km a hrad Křivoklát 40km. V sousední obci se nachází největší golfové hřiště v Čechách, přímo v obci jsou tenisové kurty a lesopark s frisbee golfem. V okolí je několik krásných cyklotras.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U MLÝNA - Nučice

Nejbližší ubytování v Nučicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah