APARTMÁN V CENTRU U ZÁMEČKU - Sokolov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány se nachází v centru města Sokolov u Starého náměstí vedle Sokolovského zámku a parku s cyklostezkou. Nabízíme 2 prostorné a útulné apartmány s kuchyní/minikuchyňkou, TV, Wi-Fi připojením k internetu. Čaj a káva k dispozici ZDARMA.

Karlovy Vary nebo Hrad Loket jsou vzdálené 10-15 minut cesty. Vhodné ubytování pro služební cesty, turisty, rodiny i cyklisty.

Apartmány se nachází v centru města Sokolov u Starého náměstí vedle Sokolovského zámku a parku s cyklostezkou. Nabízíme 2 prostorné a útulné apartmány s kuchyní/minikuchyňkou, TV, Wi-Fi připojením k internetu.

Karlovy Vary nebo Hrad Loket jsou vzdálené 10-15 minut cesty. Vhodné ubytování pro služební cesty, turisty, rodiny i cyklisty.

Apartmán pro 1-3 osoby: Ložnice s manželskou postelí + jednolůžko, mini kuchyňka – varná konvice, mikrovlnka, lednice, sporák, nádobí. TV, Wi-Fi připojení k internetu ZDARMA. Sociální zařízení (sprchový kout, WC). Čaj a káva k dispozici ZDARMA.

Apartmán pro 2-5 osob: Ložnice s manželskou postelí + jednolůžko, obývací pokoj se dvěma rozkládacími pohovkami, plně vybavená kuchyně – varná konvice, mikrovlnka, lednice, sporák, trouba, myčka, nádobí. TV, Wi-Fi připojení k internetu ZDARMA. Sociální zařízení (sprchový kout, WC). Čaj a káva k dispozici ZDARMA.

APARTMÁN V CENTRU U ZÁMEČKU ubytování v apartmánu

Nabízíme 2 Apartmány v 3. a 4. podlaží administrativní budovy

Apartmán pro 1-3 osoby: Ložnice s manželskou postelí + jednolůžko, mini kuchyňka – varná konvice, mikrovlnka, lednice, sporák, nádobí. TV, Wi-Fi připojení k internetu ZDARMA. Sociální zařízení (sprchový kout, WC). Čaj a káva k dispozici ZDARMA.

Apartmán pro 2-5 osob: Ložnice s manželskou postelí + jednolůžko, obývací pokoj se dvěma rozkládacími pohovkami, plně vybavená kuchyně – varná konvice, mikrovlnka, lednice, sporák, trouba, myčka, nádobí. TV, Wi-Fi připojení k internetu ZDARMA. Sociální zařízení (sprchový kout, WC). Čaj a káva k dispozici ZDARMA.

Gastronomie

Mini-Kuchyňka v apartmánu pro 1-3 osoby. Snídaně nepodáváme.

Kuchyně v apartmánu pro 2-5 osob - v apartmánu je pro naše hosty k dispozici plně vybavená kuchyně. Snídaně nepodáváme.

Restaurace v okolí - v těsné blízkosti apartmánů (100m) je náměstí s několika restauracemi, kavárnami a bary. Pro obědy nebo večeře vřele doporučujeme Restauraci Koruna (využijte restauraci v 1. patře nikoliv v přízemí)

Možnosti nákupu - v těsné blízkosti apartmánů (50m) je několik obchodů s potravinami (potraviny Žabka, potraviny Jip). Žabka má prodlouženou otevírací dobu a má otevřeno i o víkendech.

Okolí apartmánu a Sokolov

Poskytneme Vám ideální zázemí nejen pro Vaše služební cesty ale i pro cestování po Karlovarském kraji. Karlovy Vary jsou vzdálené jen 15 minut cesty autem. Okolí Sokolova skýtá nepřeberné množství možností jak zde trávit svou dovolenou. Doporučujeme návštěvu středověkého Hradu Loket. Sokolov je obklopen nádhernou přírodou CHKO Slavkovského lesa vhodnou nejen pro pěší turistiku ale také pro cyklisty a vodáky. Kolem budovy vede páteřní cyklostezka karlovarského kraje. Cysklostezka pokračuje dále podél řeky Ohře. V horký letních dnech můžete strávit odpoledne v rekreačním areálu u vodní nádrže Michal, v zimním období můžete naopak brázdit sjezdovky Krušných hor.

Město leží uvnitř západočeského lázeňského trojúhelníku, a proto návštěva blízkých Karlových Varů a Hradu Loket je takřka samozřejmostí. Za zhlédnutí rozhodně stojí i Mariánské a Františkovy Lázně.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN V CENTRU U ZÁMEČKU - Sokolov

Nejbližší ubytování v Sokolově a okolí

Ubytování Sokolov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah