HORSKÁ CHATA U SNĚŽENKY - Staré Město

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Horská chata U Sněženky (Jeseníky) se nachází v malebném údolí Chrastického potoka, na východním svahu masivu Králický Sněžník, Jeseníky, se střední nadmořskou výškou 674 m. Chata je blízko hotelu Sněženka a proto je možné využít všech jeho služeb, navíc za cenu, jako ubytovaní hosté hotelu Sněženka, např. venkovní bazén, brouzdaliště, stolní tenis, venkovní posezení, hřiště pro míčové hry, půjčovnu kol a lyží. Možnost stravování v hotelu Sněženka.

Horská chata U Sněženky (Jeseníky) se nachází v malebném údolí Chrastického potoka, na východním svahu masivu Králický Sněžník (1. 424 mnm), Jeseníky, se střední nadmořskou výškou 674 mnm. Chata je blízko hotelu Sněženka a proto je možné využít všech jeho služeb, navíc za cenu, jako ubytovaní hosté hotelu Sněženka, např. venkovní bazén, brouzdaliště, stolní tenis, venkovní posezení, hřiště pro míčové hry, půjčovnu kol a lyží. Možnost stavování v hotelu Sněženka.

Chata je nadstandardně vybavená, 2× samostatná ložnice (3+1) + obývací pokoj s krbem + TV, koupelna s rohovou vanou i sprchovým koutem, kuchyň je vybavena lednicí s mrazákem, sporákem se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Hosté ubytovaní na chatě mají možnost využívat služeb hotelu Sněženka.

HORSKÁ CHATA U SNĚŽENKY ubytování v chatě

Dvě samostatné ložnice s balkónem, 2× (3 + 1), jedna situována na severní stranu, druhá na jižní stranu.

Recepce

8:00 hod - 21:00 hod

Gastronomie

Hosté chaty mohou využívat restaurace hotelu Sněženka a to nabídku Ala Carte, polopenzi či plnou penzi. Hotel nabízí i vybraná vína z Lechovic.

Okolí chaty a Staré Město

Lyžování přímo v Hynčicích pod Sušinou, kde se nachází SKIAREÁL KRALIČÁK se 7,5 km lyžaských tratí a 12 sjezdovkami, s umělým zasněžováním, vzdálené cca 180 m od hotelu. Jsou zde menší sjezdovky, vhodné pro děti a začátečníky, střední svahy i prodloužená černá sjezdovka pro opravdu náročné lyžaře. Je provozováno i večerní lyžování. Areál je propojen na sjezdovku s dvou sedačkovou lanovkou do Stříbrnic, jeden skipas, jedna kvalita služeb. V okolí chaty je rovněž řada běžeckých tratí např. Králický Sněžník-Návrší-Stříbrnice-Paprsek a další. V okolí chaty se nachází řada dalších skiareálů např. Ramzová - Šerák, Velké Vrbno, Stříbrnice, Kunčice, Petříkov, Branná. V létě je ideálním místem na turistiku a cykloturistiku opravdu nádhernou přírodou a doposud málo zalidněnou a objevenou částí Jeseníků, části Králického Sněžníku.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA U SNĚŽENKY - Staré Město

Nejbližší ubytování v Starém Městě a okolí

Ubytování Staré Město


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah