HOTEL GRAND TÁBOR

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Grand Tábor se nachází v centru, na rozhraní historické a nové části města Tábora. Svojí polohou je dobrým výchozím bodem pro poznávání zajimavostí města a Jižních Čech.

Hotel rodinného typu nabízí ubytování v 10 ti nově zrekonstruovaných pokojích kategorie Standard, Comfort a Deluxe. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, parkování před hotelem, připojení k WiFi. Hotel se specializuje na cyklisty, je zde uzamykatelná místnost na ukládání kol, sada nářadí pro drobné opravy, cyklomapy, praní a sušení prádla.

HOTEL GRAND TÁBOR ubytování v hotelu

Celková kapacita je 21 lůžek ve složení: Standard 2 dvoulůžkové se společným sociálním zázemím, Comfort 4 dvoulůžkové a jeden třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou, Delux 1 dvoulůžkový pokoj a 2 apartmány.

Vybavení pokojů: umyvadlo, nebo koupelna, varná konvice, jídelní sada, coffee set, TV, lednice, WiFi.

Recepce

Otevírací doba recepce je od 7.30 -21.00 hod. Ubytování po 21.00 možné pouze po předchozí dohodě.

Gastronomie

V blízkém okolí hotelu naleznete nespočet restaurací, barů a cukráren.

Okolí hotelu a Tábor

Ve městě Tábor se můžete toulat labyrintem uliček a objevovat malebná zákoutí s hradbami, které připomínají husitskou minulost města. Seznámit se zde můžete s historickými památkami i přírodními krásami. Jistě Vás zaujme Žižkovo náměstí, Táborské středověké podzemí, Bechyňská brána a věž Kotnov, Housův mlýn, botanická i zoologická zahrada a vodní nádrž Jordán.

Rezervovat ubytování v HOTEL GRAND TÁBOR

Nejbližší ubytování v Táboře a okolí

Ubytování Tábor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah