HOTEL HYNEK - Náchod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Dovolte, abychom Vás přivítali v našem rodinném hotelu v největším městě na rozhraní Orlických hor a Kladského pomezí Náchodě. Jedná se o malý rodinný hotel s kapacitou 20 lůžek který se vyznačuje rodinnou atmosférou a individuálním přístupem k zákazníkovi. Naším hostům nabízíme dvou a třílůžkové pokoje vybavené vlastním sociálním zařízením a kabelovou televizí za velice příznivé ceny. Součástí hotelu je i stylová restaurace s letní terasou a výbornou kuchyní. Pro naše hosty je k dispozici vlastní uzavřené parkoviště.

Náš hotel se nachází v části města zvané Staré Město a je vzdálen 200m od vlakové zastávky ČD, 1km od centra a 4km od hraničního přechodu do Polska. Poloha hotelu jakož to i města samotného na rozhraní Orlických hor a Kladského pomezí v kraji Aloise Jiráska či Boženy Němcové přímo vybízí k navštěvování přírodních krás a kulturních památek, kterých je v našem kraji velké množství. Většina přírodních krás a kulturních památek se nachází v okruhu 20 km od našeho hotelu a to jak v České republice tak i v sousedním Polsku což je ideální příležitost pro cykloturistiku, při které můžete využít cyklotras a cyklostezek. Do vzdálenějších míst Vás i Vaše kola dopraví cyklobusy. Po návratu z výletu se postaráme i o vaše jednostopé miláčky které Vám v ceně ubytování uschováme v naší garáži. Ani v zimních měsících se u nás nebudete nudit. Můžete si zalyžovat v Orlických horách jak na české straně v Deštném tak i na Polské straně Orlických hor v lyžařském areálu alpského typu Zieleniec. Oba tyto areály jsou vzdáleny od našeho hotelu cca. 30 min jízdy autem.

HOTEL HYNEK ubytování v hotelu

Kapacita našeho hotelu činí 20 lůžek a to v jedno, dvou a třílůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou a toaletou. Na pokojích jsou televize se satelitním příjmem a wifi připojení na internet. Pro hotelové hosty je k dispozici vlastní uzavřené parkoviště a garáže pro úschovu kol či motorek. Čas příjezdu mezi 14 - 22 hodinou. Dřívější ubytovaní je možne po dohodě. V den odjezdu prosíme o uvolnění pokoje do 10.00. Domácí mazlíčci jsou na hotelu povoleni za poplate 100, - kč / noc

Recepce

Provozní doba recepce: 8 - 22 hodin. Ubytování mimo provozní dobu recepce je možno po individaĺní dohodě s klientem.

Gastronomie

Restaurace hotelu se skládá ze tří částí. Z části kavárenské, restaurační a letní terasy. V kavárenské části se nachází 30 míst situovaných do útulných boxů, kde si můžete nerušeně vychutnat šálek kvalitní kávy Douwe Egberts Espresso či posedět s přáteli a seznámit se s naší nabídkou vín z vinařství Zaječí a Valtice. V restaurační části je připraveno 34 míst kde pro Vás připravíme slavnostní tabuli k jakékoli příležitosti jako jsou např. oslavy narozenin, křtiny či různé firemní akce. V parných letních dnech můžete ve stínu obrovského Kaštanu který svojí velikostí vytváří ojedinělé mikroklima a strávit příjemné okamžiky na naší venkovní terase ve společnosti velice kvalitního a typicky Českého piva Primátor které se pro Vás vaří přímo v Náchodě. Letní terasa má kapacitu 35 míst.

Okolí hotelu a Náchod

Náchodský zámek - Nenechte si ujít procházku po Náchodě. Navštivte původně gotický hrad založený v pol. 13. Století. Do 18. století proběhl mnoha stavebními úpravami, především renesančními a barokními na zámek. Zámek Nové Město n/Metují - Byl založen v roce 1501 Janem Černčickým z Kacova. Každý majitel novoměstského panství přispěl něčím zajímavým k rozvoji města, ať to byli Štubenberkové, Trčkové z Lípy, Lesliové a další. Ratibořice a babičino údolí - Panské sídlo z románu Boženy Němcové & . 34; Babička & . 34; . Zámek Opočno - Pro svoji historickou i uměleckou hodnotu byl zámek prohlášen národní kulturní památkou. Pevnost Dobrošov - Tato dělostřelecká tvrz je součástí pohraničního opevnění z let 1936 - 1938. Při návštěvě tvrze si můžete prohlédnout pevnostní objekty s podzemními chodbami. Teplicko - adršpašské skály - Pískovcová skalní města jsou bezesporu jedním z nejkrásnějších míst České republiky. ZOO Dvůr Králové n/L. - Afrika na vlastní oči – tato zoo patří mezi nejznámější a nejhezčí zoologické zahrady v České republice. Polsko - S Náchodem sousedí lázeňské město Kudowa Zdrój. Tyto lázně patří k nejkrásnějším a zároveň nejstarším lázním v oblasti Polského Kladska.

Koupaliště Náchod - Nově zrekonstruované koupaliště z atrakcemi pro děti. Přehrada Rozkoš - Jsou zde připraveny atrakce jak pro děti, tak i pro dospělé - tobogán, koupaliště, minigolf, jachting, rybolov. Ve večerních hodinách můžete zajít do letního kina. Plavecký bazén - Budete-li si chtít odpočinout a relaxovat navštivte náchodský bazén se saunou. Pro děti je zde připraven malý bazének. Aquapark Kudowa Zdrój - V deštivých či chladných dnech si můžete zpříjemnit den ve velmi příjemném aquaparku s tobogány, jacuzzi či saunou v sousedním Polsku. Golf - Golf resort Nová Amerika se nachází pouhých 30min jízdy od našeho hotelu. Nová Amerika Golf Resort patří k největším golfovým resortům v České republice. Hráči mají na výběr z trojice samostatných devítek s mistrovskými parametry, které doplňuje devět jamek veřejného hřiště pro začátečníky. Tenis - Soukromé tenisové kurty se nacházejí v obci Kramolna. Po předešlé domluvě Vám můžeme zareservovat hrací čas kde na Vás budou čekat 3 velmi kvalitní tenisové kurty v domácí atmosféře. Dále můžete též využít městský tenisový areál. Squash–ricochet zkuste jeden z nejdynamičtějších sportů vzdálený pouhých 400m od našeho hotelu. Disco Laguna - Zde se nabízí pro vyznavače aktivního odpočinku recept na ideálně strávený večer. Po večeři v naší restauraci Vám můžeme na předem domluvený čas zarezervovat partičku bowlingu který je vzdálen pouhých 100m od našeho hotelu kde na Vás čekají perfektně připraveny čtyři dráhy s barem. V téže budově se nachází i diskotéka kde můžete až do ranních hodin plánovat aktivity na další den. Zimní stadion - V odpoledních hodinách můžete navštívit zimní stadion. Je zde připraveno bruslení pro veřejnost. Ve večerních hodinách můžete přijít fandit náchodským hokejistům. Lyžování - Můžete si zalyžovat v Orlických horách jak na české straně v Deštném tak i na Polské straně Orlických hor v lyžařském areálu alpského typu Zieleniec. Oba tyto areály jsou vzdáleny od našeho hotelu cca. 30 min jízdy autem. Už pouhých 40km od našeho hotelu si můžete zalyžovat v naších největších horách Krkonoších a to ve ski – areálu Mladé Buky. Chcete li zažít opravdové alpské lyžování zajeďte si do Pece pod Sněžkou která je vzdálena cca 60km. Mimo skvělých lyžařských terénů které naše největší hory nabízejí můžete v Peci pod Sněžkou nastoupit na lanovku která Vás vyveze na naší nejvyšší horu Sněžku vysokou 1602m

Rezervovat ubytování v HOTEL HYNEK - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah