PENZION JANY LUHAČOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jany se nachází v centru luhačovic, v blízkosti autobusového a vlakového nádraží. Díky své výhodné poloze máte vše v pěší dostupnosti, cesta do lázní odpočinkovou chůzí trvá asi 15 minut, do městkých lázní s wellnessem do 10 minut, veškerá potřebná občanská vybavenost se nacház v bezprostředním okolí penzionu.

Penzion Jany se nachází v centru luhačovic, v blízkosti autobusového a vlakového nádraží. Pro osobní automobily je k dispozici veřejné parkoviště přímo naproti penzionu, které je zdarma. Díky své výhodné poloze máte vše v pěší dostupnosti, cesta do lázní odpočinkovou chůzí trvá asi 15 minut, do městkých lázní s wellnessem do 10 minut, veškerá potřebná občanská vybavenost se nacház v bezprostředním okolí penzionu.

Penzion Jany nabízí ubytování celkem v osmi pohodlných pokojích, v pěti dvoulůžkových pokojích, dvou třílůžkových a jednom čtyřlůžkovém pokoji se dvěma ložnicemi. Všechny pokoje jsou vybaveny velkou pohodlnou manželskou postelí, vlastními koupelnami s vanami, LCD televizí a WiFi připojením k internetu. Nadstandardní pokoje jsou navíc vybaveny hydromasážními vanami, ledničkou a rychlovarnou konvicí.

Pokoje se nacházejí v prvním a druhém patře, v penzionu není k dispozici výtah. V přízemí je pro hosty k dispozici prostorná společenská místnost s mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, velkou lednicí a základním kuchyňským vybavením, nechybí ani SMART TV. Pro hosty je zde připravena káva a čaj zdarma. V jídelně je pět prostorných stolů s kapacitou 26 míst, což je dostačující pro pořádání různých rodinných či společenských akcí, v případě zájmu jsme schopni zajistit i občerstvení a hudbu.

PENZION JANY LUHAČOVICE ubytování v pensionu

Penzion Jany nabízí ubytování v osmi dvou a více lůžkových pokojích v centru Luhačovic. Všechny pokoje jsou velké a slunné, vybaveny vkusným nábytkem, pohodlnými manželskými postelemi, LCD televizí, prostornou koupelnou s vanou. Vybrané pokoje jsou vybaveny hydromasážní vanou či vanou s perličkovou koupelí, ledničkou a rychlovarnou konvicí. Samozřejmostí je bezplatné připojení k internetu. Hosté mají k dispozici prostornou společenskou místnost vhodnou pro příjemné trávení volného času. Šest pokojů je situováno směrem k silnici, dva pokoje jsou situovány bokem s výhledem na město.

Recepce

Penzion nemá stálou recepci. Recepce je k dispozici v pracovní dny od 14:00 do 16:00 hod, o víkendech a svátcích po individuální domluvě. Pokud to situace umožní, lze se ubytovat i dříve, nejdříve ovšem od 10:30 hod. Každého hosta telefonicky kontaktujeme den před příjezdem a osobně domlouváme detaily příjezdu, takže se nemůže stát, že by hosta nikdo neubytoval.

Gastronomie

Hosté našeho penzinou si mohou v případě zájmu přiobjednat snídaně. Snídaně se podávají v nedalekém hotelu (ca 200 metrů od penzionu) formou švédských stolů či individuální objednávkou na přání a stojí 200, - Kč na osobu. V bezprostření blízkosti penzionu se nachází několik restauračních zařízení, kde si hosté mohou zajít na skvělý oběd nebo večeři.

Rezervovat ubytování v PENZION JANY LUHAČOVICE

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah