PENZION JANOŠTÍK - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Janoštík je situován na okraji města Rožnov pod Radhoštěm, směrem na Frenštát pod Radhoštěm v dosahu nejkrásnějších míst Valašska. Nabízíme Vám ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a srdečně Vás zveme k příjemnému posezení v naší restauraci.

V našem penzionu je možnost ubytování se v jednolůžkových (2), dvojlůžkových (7), třílůžkovém (1) pokojích a jednom čtyř-pěti lůžkovém pokoji. K dispozici je dále možnost ubytování se ve dvou samostatných apartmánech.

Celková kapacita našich ubytovacích prostor je 33 osob.

Platba se provádí v den nástupu ubytování v hotovosti nebo platební kartou.
Host užívá pokoj po sjednanou dobu ubytování, v den odjezdu je povinnen odhlásit svůj pobyt nejpozději do 10,00 hod. a do této doby je nutno pokoj uvolnit.
Snídaně je podávána v restauraci penzionu v době od 08,00 do 10,00 hod. , není - li ústně s vedením penzionu dohodnuto jinak.

PENZION JANOŠTÍK ubytování v pensionu

V rámci ubytování nabízíme bohatou snídani a možnost stravování se v naší restauraci. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, umyvadlem a koupelnovými doplňky dále LCD televizor a možnost připojení se k bezdrátové síti internet.

Recepce

Penzion nemá permanentní RECEPCI. Na základě sjednané objednávky penzion ubytuje hosta v době od 14,00 do 20,00 hod. , ubytování mimo tento čas je nutno řešit individuálně s vedením penzionu.

Gastronomie

Součástí penzionu je vlastní restaurace s kapacitou 100 míst a salonkem až pro 40 osob, vhodná pro pořádání svateb, společenských akcí, přátelských setkání a různých firemních akcí. Zde je Vám k dispozici bohaté menu domácí kuchyně, při dlouhých zimních večerech Vám bude k posezení plápolat oheň z pravého krbu a v letních měsících láká k příjemnému posezení venkovní zahrádka restaurace.

Provozní doba:

Po - Čt 10:00 - 22:00 hod
Pá - So 10:00 - 24:00 hod
Ne - 10:00 - 22:00 hod.

Okolí pensionu a Rožnov pod Radhoštěm

Nádherná příroda CHKO Beskydy a okolí Penzionu Janoštík nabízí svým návštěvníkům celoročně širokou nabídku sportovních a kulturních akcí v rámci regionu.
Penzion je svou polohou v Rožnově pod Radhoštěm v blízkosti Valašského muzea v přírodě – Dřevěné městečko, Skanzen, Valašská dědina a Mlýnská dolina - kde jsou celoročně pořádány naučné a kulturní akce pro širokou veřejnost. Ke sportovnímu využití se nabízí pro milovníky zimních sportů široká škála lyžařských areálů v bezprostřední blízkosti penzionu (Pustevny, Soláň, Bumbálka, Mezivodí, Horní Bečva, Bílá, Lysá Hora a Palkovice). Pro letní sezonu se otevírá možnost houbaření, pěší turistiky v blízkém okolí, cykloturistiky po bezpečné cyklostezce Bečva, či návštěva zábavního parku. Celoročně je možnost návštěvy aqvaparku, bowling, či squash, pivní lázně a welness.

Rezervovat ubytování v PENZION JANOŠTÍK - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah