PENZION U PADALÍKŮ - Starý Poddvorov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování v samostatném apartmánovém domku v obci Starý Poddvorov, uprostřed vinice v těsné blízkosti lesa, přímo na cyklistické vinařské stezce. Chcete-li prožít pohodovou dovolenou, neváhejte a přijeďte k nám.

Ubytování v samostatném apartmánovém domku v obci Starý Poddvorov, uprostřed vinice v těsné blízkosti lesa, přímo na cyklistické vinařské stezce. Apatrmán je vhodný pro rodinu nebo blízké přátele. Macimální počet osob vapartmánu jsou čtyř osoby. Samostatná ložnice a obývací pokoj s vestavěnou kuchyňkou, která je vybavena lednicí, mikrovlnkou, várnou konvicí, topinkovačem, dvouplatýnkový vařič a nádobím. V obývacím prostoru je rozkládací dvoulůžkový gauč. Ve vybavení je sociální zařízení se sprchovým koutem, WC a umyvadlo. Ručníky a osušky jsou v ceně. samostatný vchod, posezení na terase, gril, možná degustace odrůdových vín. televize a WIFFI.

PENZION U PADALÍKŮ ubytování v pensionu

Jana II. apartmán propojené místnosti /obýv. pokoj+ ložnice, velká kuchyně, kompletně vybavená, lednice+mrazák, mikrovlnka, el. sporák, várná konv. , koupelna vana+sprch. kout, samost. WC, šatna, samostatný vchod, možnost posezení na terase, zahrada s grilem, bezbariérový. Televize, WIFFI je vhodný až pro 5 osob.

Třetí apartmán je v zahradě, nově konfortně vybavený, s vestavěným kuchyňským koutem a soc, zařízení, posezení na vlastní terase, grilování a možná degustace odrůdových vín.

V prvním patře je obývací pokoj se spacím koutem, krbem, televizí, WIFFI.

Recepce

od 8 hod, do 20hod.

Gastronomie

Všechny apartmány jsou vybaveny lednicí, dvouplotýnkový vařičem, mikrovlnkou, várnou konvicí a veškerým nádobím. Venkovní posezení s možností grilování. Ekologicky čistá oblast. a parkování pro auto u domu. Další možnosti stravovaní jsou vzdálené 3, až 5 km v sousedních obcích, hospůdku najdete na hřišti 40 m od ubytování. Obchod s potravinami je v místě. velké nákupní centrum v Hodoníně 13 km.

Okolí pensionu a Starý Poddvorov

Hodonín ZOO, plavba po Baťovém kanále, Mikulčice-Velká Morava, archeologické náleziště, Čejkovice- Temlářské sklepy, Sonnentor, kavárna a možnost prohlídky výroby bilinných čajů - prodejna /zajímaválokalita/ Milotice-barokní zámek, Lednicko-Valtický areál, Pálava, Mikulov, Slavkov. Habánské sklepy, Hradiště s kapličkou /film BOBULE/ Tyto lokality se nachází 4 až maximálně do 50 km. V místě můžete navštívit větrný mlýn s prohlídkou, rozhlednu. Celá obec stojí za procházku.

Rezervovat ubytování v PENZION U PADALÍKŮ - Starý Poddvorov

Nejbližší ubytování Starý Poddvorov a okolí

Ubytování Starý Poddvorov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah