CHALUPA LEVANDULE - Strání

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Levandule poskytuje klidné ubytování v Bílých Karpatech provoněné levandulí. Chalupa nabízí ideální dovolenou pro rodiny s dětmi, seniory, turisty, cykloturisty i romantické ubytování ve dvou.

Přijměte pozvání do klidné atmosféry chalupy Levandule v obci Strání, v srdci pohádkové přírody CHKO Bílých Karpat, pro kterou jsou typické husté lesy, rozkvetlé orchidejové louky a stráně. Chalupa Levandule, to je to pravé místo pro romantiku, odpočinek a dovolenou. Zde můžete objevit, ještě dosud všemi neobjevenou, krásu Bílých Karpat s její spanilou královnou Velkou Javorinou.

Nabízíme ubytování s 10 lůžky s vybavením, které splňuje komfort dnešní doby.

Chalupa Levandule = ideální dovolená pro rodiny s dětmi, seniory, turisty, cykloturisty i romantické ubytování ve dvou.

Neopakovatelný zážitek v podobě teplých letních nocí, provoněných levandulí, pod noční oblohou plnou hvězd a zimní večery s chutí slivovice a medoviny u rozehřátého krbu s praskajícím dřevem… to všechno a mnoho jiného si u nás můžete dopřát.

U chalupy je vlastní pozemek (oplocená zahrada) o rozloze 9000 m2, na kterém máte k dispozici velký vyhřívaný bazén (8, 5×3,5 m), 2 zastřešené terasy, velké ohniště, dřevěné dětské pískoviště, průlezky, skluzavku, kreslící tabuli, houpačky, dřevěné autíčko a motorku, ruské kuželky, volejbalové-nohejbalové hřiště a spoustu prostoru pro různé sportovní hry.

CHALUPA LEVANDULE ubytování v chalupě

V chalupě jsou 2 samostatné apartmány (2×5 lůžek), objekt se pronajímá jako celek nebo po apartmánech. Oba apartmány mají vlastní vchod s možností propojení uzamykatelnými dveřmi.

V každém apartmánu se nachází:
samostatná vstupní místnost s věšáky a úložnými prostory kuchyňský kout spojený s obývacím prostorem s kuchyňskou linkou vybavenou nádobím pro přípravu jídel i stolování. spotřebiči (lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), televizí s DVD přehrávačem a jedním dvojlůžkem. koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem ložnice se třemi samostatnými lůžky a s úložnými prostory

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou s vařičem, pečící troubou, mikrovlnou troubu, varnou konvicí a potřebami pro vaření a stolování. Dále je na zahradě velké oniště na opékání selat nebo jen tak na špekáček, atypická udírna ve stromu a zahradní gril. Na požádání Vám zajistíme upečení selete, sudové pivo, včetně výčepního zařízení. Dřevo na topení je přichystáno. Nejbližší restaurace a obchod se nachází 400 m od chalupy Levandule.

Okolí chalupy a Strání

Okolí chalupy nabízí tenis, cykloturistiku, turistiku, sportovního rybolov, běžkování, dětské dopravní hřiště, multifunkční hřiště. Několik dalších typů a informací jsme pro Vás připravili:

Letní rekreace - koupaliště (2 km - Květná), přehrada (14 km - vodní nádrž Ordějov), rybníkStrání (2 km), cykloturistika (v okolí), turistika (v okolí), tenisové kurty (0,25 km), golfové hřiště (26 km - Ostrožská Nová Ves), bowling (0,3 km), projíždky na koních (možno domluvit na zahradě), kulturní památky (0,35 km - kostel Povýšení svatého Kříže), rozhledny: Obecnice a U Křížku (3 km), Velká Javořina - nejvyšší hora Bílých Karpat (8 km), Ordějov - vodní nádrž s možností koupání a rybaření (14 km), Vlčnov (obec proslavená tradiční jízdou králů) - muzeum pálenic, Hraběcí rozhledna, rolnický dům, vinné búdy (17 km), Uherský Brod - koupaliště, aqupark, hvězdárna (18 km)

Zimní rekreace - nejbližší lyžařský vlekŠtrbáň (0,6 km), lyžařské středisko, lyžařská škola (14 km - Ski centrum Mikulčin Vrch), běžecké tratě (v okolí), půjčovna lyží (14 km - Ski centrum Bílé Karpaty - Mikulčin Vrch), plavecký bazén, sauna (6 km - Korytná), , Veľká Javorina - skiareál na Slovensku (20 km), Uherský Brod - aquapark, bruslení na zimním stadionu, muzeum J. A. Komenského (18 km), Ostrožská Nová Ves - sirné lázně (26 km)

Hrady a zámky - Buchlov (41 km), Buchlovice (39 km), Světlov (30 km) Beckov SK (25 km), Čachtice SK (27 km) -známý z filmu Báthory

Rezervovat ubytování v CHALUPA LEVANDULE - Strání

Nejbližší ubytování Strání a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah