PENZION REFUGIO - Tisá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion REFUGIO se nachází v překrásné přírodě Labských pískovců na samotné hranici parku České Švýcarsko a nabízí ubytování ve velmi prostorných a moderně vybavených pokojích. Nabízí také kavárnu s nekuřáckou reastaurací a outdoor shop, kde naleznete vše potřebné pro horolezectví, turistiku a veškeré aktivity v přírodě.

Penzion REFUGIO se nachází v překrásné přírodě Labských pískovců na samotné hranici parku České Švýcarsko, přímo pod skalními masívy v obci Tisá a nabízí ubytování ve velmi prostorných a moderně vybavených pokojích. Nabízí také kavárnu s nekuřáckou reastaurací a outdoor shop, kde naleznete vše potřebné pro horolezectví, turistiku a veškeré aktivity v přírodě.

PENZION REFUGIO ubytování v pensionu

Ubytování nabízí ve velmi prostorných a moderně vybavených pokojích s TV, Lednicí a připojením na Internet. Sociální zařízení na pokoji je pro nás samozřejmostí.

Gastronomie

K ubytování lze dokoupit snídani, polopenzi či plnou penzi. V zázemí penzionu je venkovní posezení.

Okolí pensionu a Tisá

Zájemci o turistiku nebo cykloturistiku v okolí Tisé či Českém Švýcarsku si mohou zapůjčit kolo, či sjednat průvodce pro sportovní a adrenalinové aktivity, případně pro běžnou turistiku.
V zimních měsících je v obci Tisá v provozu lyžařský vlek nebo lze navštívit nedaleký SKI areál Zadní Telnice v Krušných horách. Nabízíme i projížďky na koních!
Obec Tisá je rájem horolezců, cyklistů, běžkařů, lyžařů.

Rezervovat ubytování v PENZION REFUGIO - Tisá

Nejbližší ubytování v Tisé a okolí

Ubytování Tisá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah