HOTEL SPORT - Štětí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Sport se nachází na okraji města Štětí, vzdáleného pouhých 55 km od Prahy. Hotel neustále prochází modernizací. Díky tomu nabízí ubytování v rekonstruovaných hotelových pokojích a komfortních apartmánech.

Pro méně náročné klienty nabízí ubytování v ubytovně hotelového typu. Součástí hotelu je nově zrekonstruovaná restaurace se stylově zařízeným salónkem a letní zahrádkou. K hotelu patří vlastní parkoviště střežené kamerovým systémem.

HOTEL SPORT ubytování v hotelu

Zájemcům o ubytování hotel Sport nabízí 28 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny příslušenstvím se sprchou a WC, TV se satelitním příjmem. Pro náročnější klienty jsou zde k dispozici dvě komfortní apartmá s prostornou koupelnou vybavenou rohovou vanou. Služba na recepci nepřetržitě!

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Nejen hotelové hosty rádi přivítáme v restauraci a nebo v naší formance. Příjemné prostředí restaurace, nové kavárny s posezením pro až pro 72 hostů a stylově zařízený nekuřácký salonek s 60 místy nabízí celodenní stravování. Právě salonek je často využíván pro svatby a další rodinné oslavy, podnikové večírky a podobné akce. Jídelní lístek nabízí široký výběr jídel české a zahraniční kuchyně, samozřejmostí je i bohatá nabídka salátů a pro ty co rádi mlsají je připraveno několik lákavých dezertů. V teplých letních dnech je možné k posezení využít i letní zahrádku.

Rezervovat ubytování v HOTEL SPORT - Štětí

Nejbližší ubytování v Štětí a okolí

Ubytování Štětí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah