CHATA DUKLA - Čeladná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Dukla se nachází v obci Čeladná v místní části Horní Čeladná, v klidném prostředí, obklopená lesem a krásným výhledem na horu Kozinec, Kněhyni, Stolovou.

Chata Dukla se nachází v obci Čeladná v místní části Horní Čeladná, v klidném prostředí, obklopená lesem. Chata disponuje 13 pokoji, přičemž kapacita je 35 míst ve 2 až 5-lůžkových pokojích. WC a sprchy se nachází na chodbě. 7 pokojů je s vlastním sociálním zařízením. K dispozici je také bezdrátové připojení k internetu WiFi. Součástí objektu je stylová restaurace s barem, společenská místnost. Chata je vhodná také pro semináře, školení, školy a školky v přírodě, společenské i soukromé akce, ale v neposlední řadě také pro různé typy sportovních soustředění.

CHATA DUKLA ubytování v chatě

Kapacita chaty je 35 míst ve 2 až 5-lůžkových pokojích. WC a sprchy se nachází na chodbě. K dispozici je také bezdrátové připojení k internetu WiFi. Součástí objektu je stylová restaurace s barem, společenská místnost. Chata je vhodná také pro semináře, školení, školy a školky v přírodě, společenské i soukromé akce, ale v neposlední řadě také pro různé typy sportovních soustředění. Chata disponuje 13 pokoji, přičemž 7 pokojů je s vlastním WC a koupelnou. Pokoje jsou standardně vybaveny. Pokoje bez vlastního sociálního zázemí mají toaletu a sprchu na chodbě. Během pobytu můžete také využívat společenskou místnost, kde je posezení a televize.

Gastronomie

V baru naleznete malé občerstvení. Po domluvě je možná příprava snídaně, polopenze či plná penze. Součástí objektu je hospůdka s barem. Předem si také můžete domluvit rautové pohoštění, oslavu, svatební hostinu.

Okolí chaty a Čeladná

Horská obec Čeladná patří k nejnavštěvovanějším místům severní Moravy, protože její dominantou je krásná, mnohde člověkem nedotčená příroda a nádherné údolí řeky Čeladenky. Na území obce se nachází několik chráněných rezervací, a to v Podolánkách, na Kněhyni a Čertově mlýnu. Mezi přírodní pozoruhodnosti patří i známá propast v Kněhyni, která je význačným úkrytem pro stovky netopýrů. V beskydských lesích je možno pozorovat množství zvěře, sbírat lesní plody, anebo se jen procházet a odpočívat. V blízkosti jsou dvě sjezdovky ve vzdálenosti do 5km. V centru obce Čeladná se nachází rozsáhlé golfové hřiště. Pro milovníky sportu slouží chata jako základna pro pěší a cyklistické výlety.

Rezervovat ubytování v CHATA DUKLA - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah