HOTEL GOLF BÍTOZEVES - Bitozeves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Golf Bitozeves se nachází v klidném prostředí golfového hřiště. Nabízí ubytování v 8 moderně zařízených dvou a tří lůžkových nekuřáckých pokojích s kapacitou 20 lůžek s možností přistýlky.

V recepci je možné zakoupit základní zboží osobní hygienické potřeby.

Bezplatné parkoviště je monitorováno kamerovým systémem.

V celém komplexu je možné platit bezhotovostně.

Golfový areál Bitozeves nabízí nejen možnost využití prostor golfového hřiště, ale také indoor trenažér. Součástí komplexu je také faremní chov divoké zvěře

HOTEL GOLF BÍTOZEVES ubytování v hotelu

Standardním vybavením každého pokoje je TV, internetové připojení, trezor, lednička, sociální zařízení (WC a koupelna s vanou).

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně.

Možnost stravování v hotelové restauraci.

Okolí hotelu a Bitozeves

ŽATEC - město známé svou bohatou historií a tradicí pěstováním a zpracováním chmele a také všeho co k tomu patří. Možete zde navštívit místní malý pivovar a dalších zajímavostí spojených s tradicí vaření piva.

Chrám chmele a piva - chrám chmele a piva je zábavným, poučným komplexem, který svými kořeny sahá do tradice světoznámého chmelařského regionu na severu Čech. V chrámu je pro vás připravena prohlídka, jejíž náplň zaujme široké spektrum návštěvníků. Chrám chmele a piva nabízí svým návštěvníkům program vhodný pro všechny věkové kategorie. Chcete-li odhalit tajemství pěstování chmele a vaření dobrého piva, pak chrám chmele je určen právě vám.

Restaurant U Orloje - restaurant U Orloje je součást areálu Chrám chmele a piva. Restaurant je vhodný k oddechu a načerpání energie. Restaurant u Orloje je vystavěn ve starém chmelovém skladu, čemuž odpovídá i interiér restaurace. Uvnitř restaurantu je umístěn malý pivovar. Můžete tak na vlastní oči vidět, jak se vaří pivo tradičním českým způsobem z místních surovin.

Chmelařské muzeum Žatec - součástí turistického areálu Chrám chmele a piva je Chmelařské muzeum Žatec. Chmelařské muzeum Žatec vlastní největší expozici svého druhu na světě. Na ploše 4 000 m² naleznete exponáty které představují vývoj chmelařství od raného středověku až do současnosti. Samotné Chmelařské muzeum Žatec je technickou památkou a příkladem industriální účelové architektury z konce 19. století.

Dočesná - tato akce vznikla původně jako oslava dočesání posledního chmelového štoku a v průběhu let doznávala mnoha proměn. V dnešní podobě se těžištěm oslav a zábavy stalo centrální náměstí Svobody, kde je před radnicí umístěno hlavní pódium, na kterém se po oba dny střídají zábavné pořady především hudebních žánrů. Nedílnou součástí jsou chmelové a pivní soutěže, mezi nejoblíbenější patří ruční česání chmele a tanec s korbelem piva na hlavě. Výjimečnost programu umocňuje historická divadelní scénka jejímž vyvrcholením je pasování vybraného pěstitele do rytířského stavu a dekorování jej chmelovým věncem, slavnostní narážení pivního sudu a strhnutí posledního štoku v nejmenší chmelnici na světě, která se nachází přímo na žateckém náměstí.

MOST - jedno z největších měst přilehlého regionu. Je známo svou mladou historií kdy původní město Most muselo ustoupit těžbě uhlí. Jedna z nejvýznamějších památek je kostel Nanebevzetí Pany Marie, který byl právě kvůli záchraně před těžbou uhlí přesunut po kolejích o 841m. Mezi další zajímavá historická místa patří jedna z dominant Mostu a to hrad Hněvín, který mimo jiné slouží jako rozhledna.

Autodrom Most - autodrom Most nabízí po celý rok široké možnosti, jak trávit volný čas a užívat si zábavu. A nemusí to být pouze při sledování závodů a vůbec dění na trati, nebo aktivně s volantem v ruce při jízdě po dráze nebo na výcvikovém polygonu. Areál Autodrom Most je k dispozici i rodinám s dětmi, pro které je připraveno mnoho atrakcí.

Rezervovat ubytování v HOTEL GOLF BÍTOZEVES - Bitozeves

Nejbližší ubytování Bitozeves a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah