HANACKÝ DVŮR - Polkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hanácký dvůr Polkovice se nachází v malebném prostředí mikroregionu Střední Haná, v rovinaté oblasti, kde se jejím středem jako modrá nit proplétá řeka Morava. Je to místo bohaté na historii, lidové tradice, kulturu i židovské památky.

Je to kraj nejen krále Ječmínka, ale i předního evropského kubisty Emila Filly. Kraj rybníků, lužních lesů a zlatých lánů obilí, kraj Hanáků - dobrých a pohostinných lidí. Zastavte se u nás na svých toulkách a vnímejte jeho osobitou, přátelskou atmosféru.

Rádi pro Vás uspořádáme firemní setkání, školení, výjezdní poradu, teambuilding tzv. na klíč.

HANACKÝ DVŮR ubytování v pensionu

Každý z našich pokojů přináší hostům vysoký komfort a pohodlí. Moderní barevné kombinace působí elegantním dojmem a přátelskou atmosférou. Všechny pokoje jsou stylově zařízeny, samozřejmostí je vlastní WC, koupelna se sprchovým koutem, televize a kabelové připojení na internet zdarma. Celý penzion (včetně restaurace a salónků) je pokryt bezdrátovou WIFI sítí.

Gastronomie

Krásný interiér a příjemná atmosféra nekuřácké restaurace jen umocní Vaše gurmánské zážitky.

Můžete si vychutnat výběr ze specialit tradiční krajové, české a mezinárodní kuchyně, zaměřené zejména na steaky, kterými je naše kuchyně vyhlášena. Samozřejmostí je kvalitní výběr moravských i cizokrajných vín.

Naši špičkoví kuchaři pro Vás pravidelně připravují festivaly plné chutí – Zvěřinové hody, Svatomartinské posezení (s pečenou husou a lahodným vínem), Rybí speciality, Steakové dny apod. Na tyto akce doporučujeme rezervovat si místa.

Každý týden připravujeme polední menu (polévka + výběr z 5-ti jídel).

Rezervovat ubytování v HANACKÝ DVŮR - Polkovice

Nejbližší ubytování Polkovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah