DVŮR HOFFMEISTER - Číčovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Dvůr Hoffmeister nabízí komfort a pohodlí v kombinaci s venkovskou atmosférou - pohodlné ubytování na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu a pro milovníky koní kurzy jízdy pro děti i dospělé. Je ideálním místem pro firemní hosty i rodinnou dovolenou.

Dvůr Hoffmeister se nachází v poklidné vesnici Velké Čičovice, turistické oblasti nedaleko Prahy, jen pár kilometrů od zříceniny hradu Okoře. Nabízí sedm komfortně vybavených prostorných nekuřáckých pokojů vybavených na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu. Pokoje jsou vybaveny klimatizaci, LED televizí, WiFi připojením na internet, masážní vanou či sprchou.

Dvůr Hoffmeister je sportovní stáj orientovaná převážně na parkurové ježdění, jezdeckému sportu se věnujeme více jak dvacet let. Naše zkušnosti nám umožňují zajistit profesionální ustájení a péči pro Vašeho koně.

Recepce

08:00 - 22:00

Gastronomie

Tradice milovníků a znalců vína a dobrého jídla pokračuje v naší rodině již po třetí generaci. Čerpáme z tradičních receptů našich prababiček a vracíme se ke kořenům poctivé kuchyně používáním lokálních a sezónních surovin. Chceme abyste se u nás cítili jako doma.

Restaurant – 40 míst, Výčep – 16 míst, Zahradní gril – 30 míst

Rezervovat ubytování v DVŮR HOFFMEISTER - Číčovice

Nejbližší ubytování v Číčovicích a okolí

Ubytování Číčovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah