PENSION DVOŘÁK - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Dvořák je situován v centru města a je nově rekonstruován v roce 2014. Díky výhodné poloze nabízí mnoho příležitostí k poznání města a jeho atraktivit v nejbližším okolí – festivalové kino Thermal, několik restaurací, Becher muzeum, Alžbětiny lázně - možnost léčebného ambulantního programu, Wellnes, bazén; terminál městské i meziměstské autobusové dopravy, centrum nákupní zóny, navazující lázeňské území s možností návštěvy památek, pramenů a turistických zajímavostí.

V pensionu se nachází recepce s možností zajištění služeb včetně kulturních a sportovních aktivit – divadlo, koncerty, golf, tenis, zapůjčení horských kol aj. Možnost placeného parkování v blízkých podzemních garážích na náměstí Dr. M. Horákové. Každý z pokojů má ve snídárně vlastní stůl. Možnost objednání snídaně formou bufetu se standardní nabídkou pokrmů i nápojů v době od 8.00 do 10.00 hod.

PENSION DVOŘÁK ubytování v pensionu

Rodinný pension nabízí ideální podmínky pro individuální í rodinný pobyt - tři dvoulůžkové pokoje, dva jednolůžkové, dva čtyřlůžkové pokoje a jeden pětilůžkový s dvěma ložnicemi. (všechny pokoje s možností dětské postýlky). Disponuje malým finess a restaurací.

Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou s WC, televizí a minibarem. Samozřejmostí je vybavení lůžkovinami a ručníky ve vysoké kvalitě jako například u prestižních hotelů v Karlových varech. Nábytek je vyhotoven na míru pro Vaši maximální spokojenost. V pokojích i na chodbách pensionu jsou luxusní hotelové koberce. Všechny pokoje i vchodové dveře jsou opatřeny přístupovým systémem (kartové zámky). Z pokojů č. 2, 4, 5 je výhled přímo na pěší zónu.

Pokoj č. 1 a 3 je vybaven dvoulůžkovou postelí, TV a minibarem. Má svou koupelnu se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Pokoj č. 2 je jeden velký pokoj s jednou dvoulůžkovou postelí a dvěmi jednolůžkovými. Má svou koupelnu se sprchovým koutem, WC, a umyvadlem.

Pokoj č. 4 má dvě ložnice. V jedné místnosti se nachází dvoulůžková postel, TV, minibar. Druhá místnost je vybavena dvěmi dvoulůžkovými postelemi a TV. Má svou koupelnu se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Apartmán je vybaven třemi oddělenými ložnicemi. V tomto vyjímečném, apartmánu´ se můžete těšit na malou terasu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC, umyvadlem a samozřejmostí jsou u nás vždy čisté a kvalitní ručníky či osušky.

Recepce

Provozní doba recepce od 9.00 do 14.00 hod.

Gastronomie

V blízkosti pensionu se nachází celá řada restauračních zařízení, která nabízí širokou škálu domácí i světové kuchyně.

Okolí pensionu a Karlovy Vary

Pension Dvořák nabízí svým klientům ubytování v srdci Karlových Varů, přímo na pěší zóně. V blízkosti se nachází lázně s možností navštívit různé procedůry, masáže, ale i wellnessové programy či bazén. Pouze 10 minut chůze se nachází 13 horkých minerálních pramenů. Mimo jiné také celá řada historických památek a zajímavých míst např. : Kolonády, kostely, lázeňské budovy, rozhledny aj. Důležitou součástí okolí pensionu jsou také různé obchody od potravin až po značkové butiky s oblečením.

Rezervovat ubytování v PENSION DVOŘÁK - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah