PENZION PINOKIO - Boží Dar

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horském PENZiONU PiNOKiO Vám nabízíme možnost příjemného ubytování v rodinném prostředí a stravování ve vlastní restauraci s domácí kuchyní. Díky svému ideálnímu umístění a dostatečné ubytovací kapacitě je PENZiON PiNOKiO tím správným místem pro pořádání lyžařských výcviků, škol v přírodě, dětských táborů, sportovních soustředění, firemních akcí atp.

Rádi u nás uvítáme rodiny s dětmi a individuální návštěvníky, všechny, kteří přijíždějí za sportem, turistikou, poznáním, zábavou a nebo si jen odpočinout v horském čistém a klidném prostředí. Celý penzion je nekuřácký a téměř v celém domě je možné se připojit pomocí Wi Fi na internet. Doba příjezdu do penzionu je po 14. hodině, doba odjezdu je do 10. hodin, nebo dle domluvy.

PENZION PINOKIO ubytování v pensionu

PENZiON PiNOKiO s kapacitou cca 59 lůžek nabízí útulné ubytování v patnácti 2 - 5 lůžkových pokojích. Některé pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha + WC), a v některých pokojích jsou umyvadla s teplou a studenou vodou. Pokoje pro hosty jsou v prvním a druhém patře. V prvním i ve druhém patře jsou také nově krásně zrekonstruovaná společná sociální zařízení (sprchy + WC), která jsou rozdělená zvlášť pro ženy a muže.

Ve druhém patře je malý kuchyňský koutek, ve kterém si naši hosté sami můžou uvařit čaj, kávu atd. , nebo si něco malého ohřát. V přízemí penzionu je kuchyň, restaurace s barem, nově postavené sportoviště a lyžárna-kolárna s půjčovnou sportovních potřeb. V restauraci máme dětský koutek se spoustou hraček pro naše nejmenší hosty.

Rezervovat ubytování v PENZION PINOKIO - Boží Dar

Nejbližší ubytování v Božím Daru a okolí

Ubytování Boží Dar

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah