REKREAČNÍ CHALUPA LOBENDAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Rekreační chalupa Lobendava je moderně zařízená chalupa na klidném místě v obci Lobendava ve Šluknovském výběžku.

Rekreační Chalupa Lobendava je moderně zařízená chalupa na klidném místě v obci Lobendava ve Šluknovském výběžku – nejsevernější části ČR –, nedaleko národního parku České Švýcarsko a chráněných krajinných oblastí Labské pískovce a  Lužické hory.

K dispozici jsou 3 pokoje pro 9 osob, plně zařízená kuchyně, koupelna s vanou a WC, společenská místnost s posezením u krbu a velká oplocená zahrada s terasou a ohništěm. Hosté mohou vyrážet na výlety do přírody na české i německé straně hranice.

Automobily mohou hosté parkovat přímo u chaty. Hosté při ubytování skládají vratnou kauci 1500 Kč. Lůžkoviny jsou dosupné za poplatek 100 Kč/sada nebo zdarma vlastní. El. energie se platí dle skutečné spotřeby, dřevo - jeden pytel zdarma, další za poplatek (po dohodě)

REKREAČNÍ CHALUPA LOBENDAVA ubytování v rekreačním zařízení

Prostorný obývací pokoj s posezením u krbu - velká sedací souprava, dvě křesla, psací stůl s židlí, TV, satelit, DVD přehrávač, radiomagnetofon s CD přehrávačem, jídelní stůl. Pro děti - dětská jídelní židlička, postýlka, houpačka je na požádání k dispozici zdarma. Kuchyně - v přízemí - nádobí, lednice, mikrovlnná trouba, plynový sporák, rychlovarná konvice. 3 ložnice - 1×2 , 1×3 , 1×4 lůžka. Sociální zařízení - v přízemí koupelna s vanou, samostatné WC, v patře samostatné WC s umyvadlem. Topení - tuhá paliva

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, v chalupě je vybavená kuchyně, obchod s potravinami je přímo v obci. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 500 m.

Okolí rekreačního zařízení a Lobendava

Turistika, cykloturistika, Annenský vrch 1 km, rozhledna Tanečnice, Mikulášovice, Lužické hory, Labské pískovce a Šluknosvský výběžek, Brtnický hrádek, jeskyně víl, Pravčická brána, Vysoká Lípa 16,3 km, Dymník, Dolský mlýn, turistika a okolí: Šluknov zámek - 10 km, Panská skála Kamenický Šenov - 20 km, Golfové hřiště Rumburk - 20 km, Německo - Sebnitz Aquapark + muzeum vláčků - 5 km, Nedobytný hrad Königstein - 16 km, Drážďany centrum - 27 km

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ CHALUPA LOBENDAVA

Nejbližší ubytování v Lobendavě a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah