PENZION NABUCCO - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Nabucco je situována přímo v centru horského města Špindlerův Mlýn, které je oblíbeným turistickým místem s možností zimních i letních sportovních aktivit. Residence nabízí pohodlné a příjemné ubytování ve dvou 3 a 4 lůžkových pokojích.

Pension Nabucco leží u břehu řeky Labe poblíž Bílého mostu, který se stal symbolem Špindlerova Mlýna. Rezidence má k dispozici 11 dvoulůžkových pokojů. Některé pokoje lze dovybavit přistýlkou.

Součástí rezidence je stylová restaurace.

Svůj vůz zaparkujete přímo u domu nebo na veřejných místech ve městě.

PENZION NABUCCO ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí. Po předešlé domluvě za poplatek lze ubytovat i Vašeho domácího mazlíčka.

Pokoje se nachází ve 2. a 3. nadzemním patře budovy penzionu.

Recepce

Recepce se nachází přímo na baru v restauraci penzionu, její otevírací doba odpovídá otevírací době restaurace, tzn. od cca 8 hod minimálně do půlnoci.

Gastronomie

Restaurace v penzionu nabízí výhradně italskou kuchyni v originálním provedení pod vedením italského šéfkuchaře. V ceně ubytování je již zahrnuta snídaně.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

V okolí ubytovacího zařízení naleznete lyžařský areál Hromovka, který se nachází 300 metrů od ubytovacího zařízení a je propojený sjezdovou tratí s areálem Sv. Petr. Ve vzdálenosti cca 250m od penzionu se nachází zastávka skibusu, který v pravidelných intervalech objíždí celý Špindlerův Mlýn po dobu celé zimní sezony. Jen 10 minut jízdy autem naleznete sáňkařskou dráhu, která se v létě mění na dráhu koloběžkovou. Krkonošské muzeum ve Vrchlabí znázorňující život v Krkonoších, se nachází 15 km od penzionu. Místní autobusová zastávka je vzdálená 200 metrů. Aquapark, který je otevřený po celý rok a lanové centrum najdete necelý 1 km od Nabucca. Cyklistické a turistické trasy začínají v bezprostřední blízkosti objektu. Kola a skútry si lze zapůjčit několik set metrů od ubytovacího zařízení, kde můžete též nalézt kanceláře lyžařských škol a servisy lyží.

Rezervovat ubytování v PENZION NABUCCO - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah