BUNGALOVY POD SPÁLENOU HOSPODOU - Nové Město pod Smrkem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto

Více o bungalovu

Popis ubytování

Bungalovy najdete v klidné části Nového Města pod Smrkem, vedle cesty, která vede k nástupnímu místu singltreku U Spálené hospody (750m) a dále k pramenu kyselky (1,5 km). Místo je dostupné autem (vlastní parkoviště), autobusem (650m) i vlakem (1km).

Každý bungalov má 2 čtyřlůžkové pokoje (2 lůžka + palanda) s vlastním příslušenstvím, společenskou místnost s kuchyňským koutem, krbovými kamny, TV, a terasu. Ve spol. místnosti a na terase možnost připojení k internetu. Kouření povoleno pouze na terase. Gril je uložen v úschovně kol. Úschovnu kol má každý bungalov vlastní, možnost opláchnutí kol. Přímo před objekty je prostorné parkoviště.

BUNGALOVY POD SPÁLENOU HOSPODOU ubytování v bungalovu

Celková kapacita ubytování je 16 lůžek. Každý bungalov má 2 čtyřlůžkové pokoje (2 lůžka + palanda) s vlastním příslušenstvím, společenskou místnost s kuchyňským koutem, krbovými kamny, TV, a terasu. Ve spol. místnosti a na terase možnost připojení k internetu. Kouření povoleno pouze na terase. Gril je uložen v úschovně kol. Úschovnu kol má každý bungalov vlastní, možnost opláchnutí kol. Přímo před objekty je prostorné parkoviště.

Gastronomie

Stravování hostů je vlastní. Hosté mohou využít restauračních zařízení, které se nacházejí v Novém Městě pod Smrkem.

Okolí bungalovu a Nové Město pod Smrkem

Okolí je atraktivní hlavně pro cyklisty (singltrek) a pěší turistiku, v zimě se za dobrých sněhových podmínek upravují běžecké tratě, nejbližší sjezdovka (9km) je v Polsku: Ski& Sun Świeradów-Zdrój. Nové Město pod Smrkem má městské lázně (bazén, sauna, masáž atd.), koupaliště (plážový volejbal, šlapadla), muzeum, knihovnu s galerií, je zde čerpací stanice, pošta, bankomat, nonstop služebna policie, lékař, dětský lékař, zubař, lékárna, základní služby, obchody, restaurace.

Rezervovat ubytování v BUNGALOVY POD SPÁLENOU HOSPODOU - Nové Město pod Smrkem

Nejbližší ubytování Nové Město pod Smrkem a okolí

Ubytování Nové Město pod Smrkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah