VILLA PLISCHKE - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Kompletně vybavený rodinný penzion s možností vlastního vaření, snídaní či polopenze v malebné lázeňské obci Lipová - lázně.
Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi i skupiny přátel.

Kompletně vybavený rodinný penzion s možností vlastního vaření i snídaní v malebné lázeňské obci Lipová - lázně.
Centrální poloha umožňuje snadnou dostupnost ke všem službám. Poblíž ubytování jsou různé restaurace, bar a obchůdky, železniční stanice (3 min. chůze) a autobusová zastávka (5 min. chůze). Obě zařízení poskytují celoroční provoz, jsou vhodné pro rodiny s dětmi, dvojice, jednotlivce i skupiny přátel. Samozřejmostí je venkovní posezení na zahradě, gril, ohniště, sportovní potřeby, možnost zapůjčení horských kol, relaxace v privátním rodinném wellness – sauna, whirlpool, masážní sprchový box, přes letní měsíce se lze osvěžit v rodinném bazénu.
Wellness Jeseníky - sauna pro 3 osoby, masážní sprchový box, vířivka pro 4 osoby. Přes letní měsíce je možné využít venkovní zastřešený rodinný bazén.
Travnaté hřiště, sportovní potřeby, zahradní gril a posezení, ruské kuželky, pískoviště, houpačky, ohniště a zahradní domek.
Ve vnitřních prostorách není možné kouřit a jsou nutné přezůvky, z důvodu téměř všudypřítomných koberců. Parkování je zajištěno u objektu.

VILLA PLISCHKE ubytování v pensionu

Pokoje mají vlastní sociální zařízení. Jsou vybaveny běžným nábytkem, TV, lednicí a várnou konvicí. Na pokojích není možná příprava jídel. K dispozici je plně vybavená společná kuchyň, kde má každý pokoj vlastní skříňku s kompletním nádobím. V objektu je i samostatná místnost určená pro úschovu lyží, kol apod.

Gastronomie

Vařit vlastními silami můžete jak v apartmánech ve vlastních kuchyňkách, tak i v penzionu, kde je k dispozici společná kuchyně s jídelnou. Stravování z naší strany zajišťujeme pouze v našem penzionu. V tomto zařízení je nabízena možnost snídaní, pro skupiny přátel a rodiny je v případě zájmu zajišťována i polopenze. Snídaně jsou kontinentální.

Okolí pensionu a Lipová-lázně

Poznejte Jeseníky a jejich pohádkovou přírodu. Jesenicko právem patři mezi nejkrásnější místa v naší zemi. Hory, údolí, lesy, čistý vzduch a pestrá historie nabízí aktivity pro všechny – turistika, cykloturistika, lyžování – dovolená a prázdniny u nás jsou pro každého.

Rezervovat ubytování v VILLA PLISCHKE - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah