HORSKÝ HOTEL ČELADENKA - Čeladná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Proč právě horský hotel Čeladenka?
Jedná se o nově zrekonstruovaný horský hotel s bohatou tradicí.
Moderní a plně vybavené hotelové pokoje, apartmánové domy a horské domy.
Nádherné a klidné prostředí bohaté na přírodní krásy a jedinečné pohledy na okolní krajinu.
Výborný turistický bod pro začátek svých vycházkových tras a výletů.

Resort je pojmenován podle říčky Čeladenka, která protéká v blízkosti hotelu. Apartmánové a horské domy nesou názvy jednotlivých nejvyšších vrcholů Beskyd. Mimořádnou službou pro hosty hotelového resortu je ordinace praktického lékaře a fyzioterapeuta v areálu.

Poloha
Horský hotel Čeladenka se rozkládá v malebném údolí Podolánek na konci obce Čeladná, na úpatí hory Smrk v nadmořské výšce 590 m n. m. Celý resort hotelu je zasazen v nádherné přírodě chráněné krajinné oblasti Beskydy. V blízkosti hotelu protéká říčka Čeladenka a samotná poloha hotelu nabízí svým hostům mnoho zajímavých výletů ať už autem, pěšky nebo na kole. Jen pár minut jízdy autem se nachází golfové hřiště Ostravice nebo Prosper Golf Resort Čeladná, které se řadí mezi největší hřiště v ČR.

Popis hotelu
Resort horského hotelu Čeladenka se skládá z hlavní hotelové budovy, sedmi apartmánových domů, třech horských domů o celkové kapacitě 104 lůžek. Dále disponuje hotelovou recepcí, klimatizovanou hotelovou restaurací s dětským koutkem, Lobby barem, klimatizovaným kongresovým centrem, dětským venkovním hracím koutkem, venkovním sportovištěm (tenis, fotbal, basketbal, volejbal), letní terasou a venkovním bazénem. Součástí resortu jsou též Lesní lázně, jež jsou umístěny v bezprostřední blízkosti hlavní budovy. V Lesních lázních naleznete programy wellness a relaxace. Hotel má k dispozici vlastní parkovací stání. Do hlavní hotelové budovy a do Lesních lázní je zajištěn bezbariérový přístup. V hotelové budově je k dispozici výtah. Celý hotelový resort je zajištěn bezpečnostním zámkovým kartovým systémem.
Domácí zvířata nejsou povolena a v celém resortu hotelu je zakázáno kouřit. Kouření je povoleno pouze ve venkovních prostorách k tomu určených. Hotel přijímá platby v hotovosti nebo kreditní kartou. Všechny pokoje jsou vybaveny anti-alergenním programem, který zahrnuje koberec, matrace, polštáře a peřiny.

HORSKÝ HOTEL ČELADENKA ubytování v hotelu

Hlavní budova hotelu nabízí svým hostům celkem 23 nově zrekonstruovaných pokojů se shodným designem, z toho je 16 pokojů dvoulůžkových (bez možnosti přistýlky), 2 rodinné pokoje (4 pevná lůžka), 4 apartmány (dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky) a jeden bezbariérový pokoj (dvě lůžka). Každý pokoj je komfortně vybaven a disponuje vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, SAT-TV, telefonem, pevným internetovým připojením, minibarem a trezorem. Do některých pokojů lze na přání umístit dětskou postýlku (předem rezervace na recepci hotelu, poplatek 100, -Kč/noc). Dětskou postýlku si mohou hosté přivézt i svou vlastní. Část pokojů nabízí svým hostům k využití terasu nebo balkon.
Apartmánové domy jsou nové a postaveny jednotlivě v prostoru hotelového resortu. Každá apartmánová chata se skládá z prostorné předsíně a dvou oddělených pokojů a nabízí tak ubytování pro celkem 4 osoby. Apartmán je vybaven jednou dvoulůžkovou postelí, dvěma samostatnými lůžky, vlastním sociálním zařízením, sprchou, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, 2× SAT-TV, telefonem, internetovým připojením, minibarem, trezorem. Každý apartmán má svou terasu. Tento typ ubytování doporučujeme především pro rodiny s dětmi. Dům nemá možnost přistýlky, pouze možnost dětské postýlky (předem rezervace na recepci hotelu, poplatek 100, -Kč/noc). Dětskou postýlku si mohou hosté přivézt i svou vlastní.
Horské domy jsou zcela nově postavené a jedná se o tři samostatné domy v horském stylu. V každém domě se nachází 5 dvoulůžkových pokojů a jeden jednolůžkový pokoj. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovacím koutem, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, SAT-TV, telefonem, internetovým připojením, minibarem, trezorem. Pokoje nemají možnost přistýlky, pouze možnost dětské postýlky (předem rezervace na recepci hotelu, poplatek 100, -Kč/noc). Každý dům má své parkovací stání.

Recepce

Recepce 0 - 24 hodin

Gastronomie

Hotelová restaurace s kapacitou 68 míst, letní terasa s kapacitou 60 míst, Lobby bar a kavárna s kapacitou 20 míst.
Nabídka domácí lokální kuchyně, nabídka sladkých specialit a domácího pečiva, pestrá nabídka nápojů, po předchozí domluvě je možný dietní i bezlepkový program.

Otevírací doba restaurace 7 - 22 hod.

Okolí hotelu a Čeladná

Horský hotel Čeladenka**** se rozkládá v malebném údolí Podolánek na konci obce Čeladná, na úpatí hory Smrk v nadmořské výšce 590 m n. m. Celý areál hotelu je zasazen v nádherné přírodě chráněné krajinné oblasti Beskydy. V blízkosti hotelu protéká říčka Čeladenka a samotná poloha hotelu nabízí svým hostům mnoho zajímavých výletů autem, pěšky nebo na kole (např. nejznámější vrcholy Lysá Hora, Pustevny, Kněhyně, Smrk nebo blízká města Štramberk, Kopřivnice, Rožnov p. Radhoštěm). Nedaleko hotelu se nachází golfové hřiště Ostravice nebo Prosper Golf Resort Čeladná, které se řadí mezi největší golfová hřiště v ČR. Dobře dostupná je rovněž zcela nová cesta na Ostravici s možností návštěvy golfového hřiště Ostravice.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL ČELADENKA - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah