HOTEL ZÁTIŠÍ - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový hotel, situovaný v úžasné krkonošské přírodě s jedinečnou polohou, nabízí komfortní ubytování s výhledem do údolí Sv. Petr, horský hřeben Kozí hřbety a sjezdovku Stoh.

Tříhvězdičkový hotel Zátiší se nachází 20 minut chůze od centra Špindlerova Mlýna, na začátku údolí Svatý Petr, kde se nachází jeden z nejlepších českých lyžařských areálů. Hotel je situován v malebné přírodě s překrásným výhledem na panorama Krkonoš.
Blízké okolí hotelu je vhodné pro turisty, cykloturisty, lyžaře a to zejména díky své strategické poloze, z níž je možné podnikat výlety nejen do města Špindlerův Mlýn, ale také po okolních horách a turistických stezkách. Hotel je ideální pro ubytování rodin s dětmi, je zde venkovní dětské hřiště, včetně skluzavky a houpačky, 2 prostorné dětské herny. Hotel nabízí také pořádání svateb, včetně svatební hostiny přímo v areálu.
Hotel Zátiší je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek. Hotelovým hostům nabízí privátní Spa - whirlpool a saunu. Pokud raději sportujete, můžete v hotelu Zátiší využít dvě bowlingové dráhy popřípadě biliár.
V ceně ubytování mají hoteloví hosté k dispozici parkoviště s kapacitou 32 míst, z toho 16 míst je krytých, a Wi-Fi signál zdarma.

HOTEL ZÁTIŠÍ ubytování v hotelu

Hotel Zátiší *** nabízí celkem 41 útulných pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou a sociálním zařízením, satelitní televizí, minibarem a telefonem.
Hotelovým hostům je k dispozici recepce, která je v provozu denně od 07:30 do 19:30 hodin. Dále můžete využít pokojový servis a veškerých služeb hotelu, které Vám zpříjemní pobyt ve Špindlerově Mlýně. Navštívit hotel Zátiší můžete i s domácími mazlíčky.

V Comfort plus pokoji jsou k dispozici 4 lůžka (manželká postel a 2 jednotlivá lůžka).

Příplatky pro děti v doprovodu 2 dospělých:

Dítě ve věku od 0-2,9 má pobyt se snídaní zdarma

Dítě ve věku od 3 let + dospělá osoba na přistýlce se snídaní: 850, - Kč / noc

Recepce

Denně 07:30 - 19:30 hodin

Gastronomie

Náš tým zkušených kuchařů Vám rád připraví pokrmy z domácí i mezinárodní kuchyně. Součástí restaurace je venkovní terasa s nezapomenutelným výhledem na údolí Sv. Petr, horský hřeben Kozí hřbety a sjezdovku Stoh. V letních měsících si můžete vychutnat některý z pokrmů na letní terase, která nabízí nezapomenutelný zážitek z překrásného pohledu na údolí a panorama Krkonoš.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Blízké okolí hotelu je vhodné pro turisty, cykloturisty, lyžaře, zejména díky své strategické poloze, z níž je možné podnikat výlety nejen do města Špindlerův Mlýn, ale také po okolních horách a turistických stezkách.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZÁTIŠÍ - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah