RESTAURACE A PENZION U LVA - Karlštejn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Restaurace a penzion U Lva je součástí historického centra obce Srbsko, které se nachází na řece Berounce mezi Karlštejnem a Berounem. Penzion se nachází v prostorách bývalého středočeského statku, kde se zachovaly původní stavební prvky, které vytvářejí neopakovatelnou atmosféru.

Penzion nabízí hostům standartně zařízené pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným wi-fi signálem. Ve společných prostorech lze využít lednice či mikrovlnné trouby. V areálu je chráněné parkoviště. Samozřejmostí je nekuřácké prostředí.

Ve společném prostoru můžete využít kávovar a na požádání je k dispozici také fén, žehlička, žehlicí prkno, příp. deštník. Za poplatek praní prádla.

Od ledna 2018 možnost využít nově zrekonstruovaného sálu v historické stodole, která se nachází na stejném pozemku s penzionem. Lze využít na různé sportovní i společenské aktivity, je možné si zde zahrát i stolní tenis. Sál lze i pronajmout na svatby, třídní srazy, jarmarky a různé oslavy. Kapacita až 70 osob. K sálu patří vlastní sociální zařízení, dále pódium pro kapelu či různá divadelní vystoupení.

RESTAURACE A PENZION U LVA ubytování v pensionu

Penzion nabízí hostům standartně zařízené pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným wi-fi signálem. Hosté si mohou vybrat z ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. V areálu je chráněné parkoviště.

Gastronomie

Restaurace U Lva je součástí penzionu, kterou mohou využít pouze ubytovaní hosté. Po domluvě lze zajistit snídani, večeři i točené pivo.

Okolí pensionu a Karlštejn

Restaurace a penzion U Lva je ideálním místem pro všechny, kteří hledají ubytování v Českém krasu. Penzion U Lva je součástí historického centra obce Srbsko, které se nachází na řece Berounce mezi Karlštejnem a Berounem. V prostorách bývalého středočeského statku se zachovaly původní stavební prvky (kámen, dřevo), které vytvářejí neopakovatelnou atmosféru.
V okolí penzionu se nachází celá řada zajímavostí. Pro pěší a cyklistické výlety jsou skvělým cílem zdejší hrady a zámky, jako například Karlštejn, Tetín, Křivoklát, Točník či Žebrák. V blízkosti penzionu se nachází Bubovické vodopády, lom Velká Amerika či Koněpruské jeskyně. Dále rozhledna Máminka v nedalekých Hudlicích.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENZION U LVA - Karlštejn

Nejbližší ubytování v Karlštejně a okolí

Ubytování Karlštejn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah