SILESIA GOLF RESORT KRAVAŘE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Silesia Golf Resort se nachází na poklidném místě ve městě Kravaře, hned vedle golfového hřiště, a nabízí restauraci, saunu, vířivku, bezplatné Wi-Fi připojení i vlastní půjčovnu jízdních kol.

K dispozici jsou prostorné pokoje s klimatizací, TV s plochou obrazovkou a koupelnou. Výhled směřuje do zahrady a na golfové hřiště.

Golf Resort Silesia má také bezplatné soukromé parkoviště. Hotel stojí 10 km od lyžařského areálu Vaňkův kopec a součástí jeho budovy je také lyžárna

Hotel se nachází 7km od Opavy a 25km od Ostravy. Kolem hotelu se nachází anglický park s barokním zámkem. Hotel má kapacitu 20 lůžek rozdělených do 10 pokojů s oddělenými nebo společnými postelemi. Pokoje jsou vybaveny televizí s plochou obrazovkou vlastním sociálním zařízením a výhledem do parku. V parku se nachází naučná stezka, cestičky pro pěší turistiku, cyklostezky a v zimních měsících běžecká trasa. V resortu je možné zapůjčit kola, v zimní sezóně je možno zapůjčit běžecké vybavení. V resortu se také nachází 18 jamkové mistrovské golfové hřiště a 6 jamkové veřejné golfové hřiště, dva dětské koutky. Součástí resortu je také Wellness centrum se saunou, vířivkou, vyhřívanými lehátky a knejpovým chodníkem. Restaurace nabízí denní nabídku nebo à la carte. V kongresovém sálu je možné pořádat narozeniny, oslavy, školení, prezentace. Sál je klimatizovaný obsahující data projektor a ozvučení.

SILESIA GOLF RESORT KRAVAŘE ubytování v hotelu

Prostorné pokoje s televizí s plochou obrazovkou, vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, výhledem na park, připojení k Internetu pomocí Wi-Fi.

Recepce

8:00 - 20:00

Gastronomie

Česká i mezinárodní kuchyně

Okolí hotelu a Kravaře

Klidné prostředí anglického parku nabízí možnost odpočinku a načerpání nových sil. V parku se nachází velké množství stezek pro pěší turistiku a také naučná stezka.

Rezervovat ubytování v SILESIA GOLF RESORT KRAVAŘE

Nejbližší ubytování v Kravařích a okolí

Ubytování Kravaře

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah