HAVÍŘSKÁ BOUDA - Kutná Hora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Havířská Bouda se nachází na krásném tichém místě poblíž Kutné Hory. Součástí Penzionu je rozhledna, která poskytne nezapomenutelné výhledy do okolního kraje.

Penzion Havířská Bouda stojí na nádherném tichém místě uprostřed lesů poblíž města Kutná Hora. Součástí penzionu je také rozhledna z první republiky. Uvnitř rozhledny je výtah, který zpřístupní vyhlídkovou terasu všem, kteří nemohou či nechtějí překonat přes 144 schodů a absolvovat tak pěší výstup na 30 metrů vysokou rozhlednu.
Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, k dispozici je také rodinný apartmán pro 4 - 6 lidí. Všechny pokoje v Havířské boudě jsou klimatizované a mají posezení se satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou.

V celém penzionu je k dispozici Wi-Fi připojení zdarma, parkování je možné přímo u penzionu.

HAVÍŘSKÁ BOUDA ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, k dispozici je také rodinný apartmán pro 4 - 6 lidí. Všechny pokoje v Havířské boudě jsou klimatizované a mají posezení se satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou.

Gastronomie

V ceně ubytování je započítána snídaně. Stravování je možné v restauraci, která nabízí pestrou paletu jídel z české kuchyně. Na vrcholu rozhledny se nachází kavárna a malá restaurace nabízející gurmánské speciality.

Okolí pensionu a Kutná Hora

Penzion Havířská Bouda se nachází v blízkosti města Kutná hora. Je vhodná pro všechny, kteří si chtějí odpočinout v tichém a klidném prostředí. Nezapomenutelným zážitkem je bezesporu atmosféra při večeři s výhledem na rozzářené město z třicetimetrové rozhledny.

Kostnice v Sedlci je od penzionu vzdálená cca 1,5 km, zámek Kačina 6km a chrám sv. Barbory v Kutné Hoře cca 4 km.

Rezervovat ubytování v HAVÍŘSKÁ BOUDA - Kutná Hora

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah