APARTMÁNY KOPEČNÁ - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Kopečná se nachází v centru Brna, v domě s výtahem. K dispozici je řada různých apartmánů, s kapacitou apartmánu až pro 8 hostů. K apartmánu náleží i parkovací místo v podzemních garážích. Většina památek je dostupná v pěší vzdálenosti, BVV (Veletrhy Brno) 5 minut autem. Apartmány jsou nově zařízený moderním vybavením, vč. kuchyňského vybavení a pračky. Působí vzdušným a světlým dojmem.

Apartmány Kopečná se nachází v centru Brna, v domě s výtahem. K dispozici je řada různých apartmánů, s kapacitou apartmánu až pro 8 hostů. K apartmánu náleží i parkovací místo v podzemních garážích. Většina památek je dostupná v pěší vzdálenosti, BVV (Veletrhy Brno) 5 minut autem. Apartmány jsou nově zařízený moderním vybavením, vč. kuchyňského vybavení a pračky. Ložní prádlo, ručníky a osušky, mýdlo, šampón a toaletní potřeby jsou v apartmánu k dispozici zdarma.

APARTMÁNY KOPEČNÁ ubytování v apartmánu

Apartmány, které si můžete vybrat jsou od jednopokojového až po apartmán se třemi ložnicemi. K apartmánu také náleží parkovací místo v podzemních garážích. V každém apartmánu naleznete plně vybavenou kuchyni, každý apartmán má vlastní sociální zařízení. K dispozici je také pračka.

Gastronomie

Apartmán disponuje, plně vybavenou kuchyní. Součástí vybavení kuchyně je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, varná konvice, kávovar, toustovač a toaster. Obchod s potravinami je vzdálený 5 minuty chůze. Pokud hosté nebudou chtít pro přípravu jídla využít plně vybavenou kuchyni, mohou využít možnosti stravování v některém z brněnských podniku v okolí. Snídani hosté mohou zakoupit v restauraci v protějším domě.

Okolí apartmánu a Brno

V Brně je celá řada památek a rozsáhlé podzemí. Stará radnice se nachází 7 minut chůze od apartmánu. Zde je také turistické informační centrum. Zelný trh s kašnou Parnas a vchodem do podzemí 8 minut chůze, Kostel sv. Jakuba, kde je také jedna z největších kostnic v České republice (The Ossuary of St. James’ Church), je vzdálený 10 minut. Katedrála sv. Petra a Pavla (Petrov) se nachází přímo nad apartmánem. Kostel Jana Amose Komenského - Červený kostel 7 minut chůze. Hrad Špilberk 10 minut chůze. Rádi Vám doporučíme zajímavá místa v Brně a vyjdeme vstříc Vašim požadavkům.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KOPEČNÁ - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah