APARTMÁNY GALETA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Galeta se nachází v samotném centru Karlových Varů, nedaleko termálních pramenů na Mlýnské kolonádě. Nebízí moderní a pohodlné ubytování s vlastním stravováním. Každý apartmán je pokryt Wi-Fi signálem, a to zdarma.
Součástí apartmánů je kuchyň, určená pro přípravu vlastních jídel. Apartmány jsou útulné a jsou vybaveny satelitní TV s plochou obrazovkou. Každý apartmán má vlastní koupelnu a WC.
Parkovat lze za poplatek na přilehlém parkovišti.

APARTMÁNY GALETA ubytování v apartmánu

Součástí apartmánů je kuchyň, určená pro přípravu vlastních jídel. Apartmány jsou útulné a jsou vybaveny satelitní TV s plochou obrazovkou. Každý apartmán má vlastní koupelnu a WC. Každý apartmán je pokryt Wi-Fi signálem, a to zdarma.

Gastronomie

Stravování je vlastní. K přípravě jídel lze využít plně vybavenou kuchyňku. Nejbližší restaurace je cca 5 minut od apartmánu.

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

Apartmány Galeta se nachází v jedné z klidných okrajových čtvrtí v Karlových Varech – Drahovicích, 10minut chůze od centra. V blízkosti najdete lázeňské centrum s krytým bazénem. K hlavnímu vlakovému a autobusovému nádraží dojdete za 5 minut pěšky.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY GALETA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah