VILLA ANTON - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Anton stojí v historickém centru Karlových Varů, cca 5 minut chůze od Alžbětiných lázní. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi, hosté mají k dispozici terasu s grilem, pro děti je postaveno dětské hřiště.

Vila Anton se vyznačuje ideální polohou v pěší zóně, přímo v centru města Karlovy Vary, a zároveň v blízkosti lázeňských lesů s možností procházek. Pro hosty je zde připraven 1 apartmán a 2 pokoje s možností přistýlky, každý se samostatnou koupelnou se sprchou a WC, kompletně vybavená kuchyňka s lednicí. Hosté mohou využívat příjemného posezení na zahradní terase.
Parkování je k dispozii zdarma přímo u objektu. Celá vila je pokrtá Wi-Fi signálem zdarma.

VILLA ANTON ubytování ve vile

Pro hosty je připraven 1 apartmán a 2 pokoje s možností přistýlky, každý se samostatnou koupelnou se sprchou a WC, kompletně vybavená kuchyňka s lednicí, pokoje vybaveny pračkou a žehličkou, satelitním přijímačem + WIFI free hotspot.

Gastronomie

Hosté mohou pro přípravu jídel využívat společné kuchyně.

Okolí vily a Karlovy Vary

Vila se nachází téměř v úplném centru Karlových Varů, přesto však v klidné části a pěší zóně. Přírodní prameny najdete cca 10 minut chůze od domu. Karlovarské Dolní nádraží je od vily Anton vzdálené 1,5 km a na hlavní autobusové nádraží dojdete pěšky za 5 minut. V okolí je mnoho restauračních zařízení a obchodů.

Rezervovat ubytování v VILLA ANTON - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah