APARTMÁNY EDEN - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dopřejte si luxusní ubytování v intimním prostředí vyhlídkových apartmánů Eden v Luhačovicích. Zařízení otevřeno od července 2014. Ubytování je určeno nejen pro náročnou klientelu, ale také pro rodinu s dětmi. Nadstandartně vybavené apartmány přivítají klienti, kteří vyhledávají soukromí a diskrétnost. V Rezidenci Eden je pro hosty připraveno dvanáct samostantých vilek se slunečními terasami...

Rezidence Eden představuje 12 atraktivně řešených luxusních vilek. Architektonicky unikátní objekty s terasami nabízejí nadstandardní prostor přímo v srdci města, přitom však zaručují svým hostům soukromí a krásný výhled na okolí Luhačovic. Komplex je navržen tak, aby vytvářel uzavřený rezidenční areál přístupný po schodišti či osobním výtahem užívaným pouze hosty apartmánů.

Výhodou je velmi dobrý přístup k objektu s možností parkování na soukromém parkovišti. Zelená střecha s udržovaným trávníkem tvoří podstatnou část střešního pláště, na němž jsou apartmány vystavěny. Vzhledem k tomu, že se jedná o nástavbu na střeše obchodního domu, jsou hostům na dosah veškeré služby a obchody jako potraviny, oděvy, lékárna, drogerie a papírnictví.

APARTMÁNY EDEN ubytování v apartmánu

Stylové dvoupodlažní apartmány o užitné ploše 85m2 jsou nabízeny ve dvou variantách, které se liší podle umístění především orientací vstupu a uspořádáním podlaží včetně oken. Výhled z ložnice je směrován na terasu a zelenou střechu nad obývacím pokojem, obytná terasa je s interiérem propojena širokým francouzským oknem.

V I. NP apartmánu se nachází zádveří s vestavěnými skříněmi, plně vybavená kuchyň (lednice, mikrovlnka, trouba, varná deska, varná konvice, nadobí) s jídelnou, obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou a křeslem, televizním stolkem, satelitní telvizí a wifi internetem.

Ve II. NP je ložnice s manželskou postelý a koupelna s toaletou.

Všechny apartmány jsou vybaveny klimatizaci, podlahovým vytápěním včetně koupelen.

Recepce

Check-in 14-18 hod

po 18 hod po domluvě, za příplatek

Hosty prosíme o sdělení předpokládaného času příjezdu, abychom zajistili jejich check-in, nejsme trvale na recepci

Gastronomie

Hostům Apartmánů Eden jsou k dispozici restaurace v blízkém okolí.

Okolí apartmánu a Luhačovice

Lázeňské město Luhačovice se nachází v jihovýchodní části České republiky, ve Zlínksém kraji. Luhačovice jsou největší moravské lázně s dlouhou tradicí lázeňksé léčby dýchacích cest, trávicího ústrojí, diabetu a pohybového aparátu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY EDEN - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah