HOTEL JANÁČEK - Teplice nad Bečvou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Janáček nabízí hotelové ubytování v Teplicích nad Bečvou, které představují centrum moravského regionu. Lázeňský dům Janáček poskytuje komfortní pobyt nejen během vaší dovolené, ale i osobní relaxaci v lázeňském městě Teplice nad Bečvou. Součástí lázeňského sanatoria Janáček je moderní balneoprovoz, který vám poskytne speciální lázeňské i relaxační služby.

Ať už jen projíždíte Moravskou bránou, či jedete upevnit své zdraví do lázní Teplic nad Bečvou, vždy Vás již z dálky upoutá dominantní stavba lázní lázeňské sanatorium Janáček.

Na počátku roku 2012 se do nového kabátu oblékla prostřední část Janáčku a od dubna vítá hosty v nových prostorách recepce, balneoprovozu i modernizované kavárně. Od letních měsíců je nejen k zábavě jednotlivých lázeňských hostů, ale i přátel a celých rodin z blízkého okolí uvedena do provozu bowlingová dráha.

Na podzim byl spuštěn provoz v novém rehabilitačním bazénu v jehož prostorách se nachází parní sauna a ve spolupráci s Nemocnicí Hranice a. s. byla otevřena lékárna a nová školící místnost. V kavárně a ve foyer můžete využít bezplatný přístup k internetu. Janáček je určen nejen k léčbě zdravotních obtíží, ale je otevřen i široké veřejnosti k relaxaci a odpočinku.

HOTEL JANÁČEK ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají barevné stěny, satelitní TV a zdarma dostupný Wi-Fi i kabelový internet. Výhled směřuje na řeku Bečvu i na park a ve všech pokojích najdete také chladničku. Koupelna zahrnuje sprchu a některé pokoje mají také obývací část.

Pokoje kategorie Standard jsou se starším vybavením (nábytkem), některé mají koupelnu po rekonstrukci, jiné nemají (sprcha, WC, TV, připojení k internetu zdarma). Lednice možná za příplatek. Pokoje jsou velmi pohodlné, útulné, čisté, opět s balkóny a s výhledem do lázní a parku.

Pokoje kategorie Standard plus jsou s balkóny, z jedné strany s krásným výhledem na široké okolí, město, lázně a přírodu a z druhé strany jsou pokoje směřovány do lesa, na klidnou stranu budovy. Jedná se o zcela nově vybudované pokoje v nejvyšším patře budovy, velmi příjemné a komfortně vybavené (sprcha, WC, TV, lednice, připojení k internetu zdarma).

Gastronomie

Hotel Janáček disponuje vlastním stravovacím zařízením, jídelnou a kavárnou.

Rezervovat ubytování v HOTEL JANÁČEK - Teplice nad Bečvou

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Bečvou a okolí

Ubytování Teplice nad Bečvou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah