HOTEL MAMĚNKA - Prostřední Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maměnka se nachází v lyžařském areálu Pustevny a nabízí jedinečný výhled na Moravskoslezské Beskydy. Všechny pokoje hotelu, který je národní kulturní památkou, mají dřevěné podlahy a stropy s odhalenými trámy. Jsou vybavené kvalitním dřevěným nábytkem, satelitní TV, minibarem a pracovním stolem. Mají také vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami.

Hned vedle hotelu stojí restaurace Libušín se secesním interiérem vyzdobeným freskami dle návrhů Mikoláše Alše. Má vyřezávaný dřevěný nábytek a podává tradiční místní pokrmy.

Na Pustevny se dostanete sedačkovou lanovkou z údolí Ráztoka v Trojanovicích, poblíž Frenštátu pod Radhoštěm. Hosté mohou také lyžovat, vyrazit na túru na horu Radhošť, navštívit kapli svatého Cyrila a Metoděje nebo sochu pohanského boha Radegasta.

Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma.

HOTEL MAMĚNKA ubytování v hotelu

Maměnka poskytuje k ubytování 11 stylově zařízených pokojů (z toho 1 apartmá), které mají vlastní sociální zařízení, barevnou televizi se satelitním příjmem, ledničku s minibarem, telefon a terasy, z nichž se nabízí nádherný výhled na okolní hory.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. Možnost přiobjednání polopenze v ceně 170, - Kč/osoba/den, nebo polopenzi 340, - Kč/osoba/den.

Rezervovat ubytování v HOTEL MAMĚNKA - Prostřední Bečva

Nejbližší ubytování v Prostřední Bečvě a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah