CHALUPA HŘEBEČNÁ - Abertamy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Ubytování je zabezpečeno v apartmánu na horské chalupě v obci Abertamy - Hřebečná. Umístění chalupy je ideální pro maximální využití jak v zimní, tak i v letní sezóně. Kapacita ubytování je pro max. 8osob. Minimální obsazenost apartmánu je 4 osoby. V blízkosti chalupy se nachízejí - lyžařské vleky Abertamy, Pernink, Klínovec, Potůčky, Krušnohorská magistrála pro běžkaře, cyklostezky, lanpvé centrum Plešivec, letní bobová dráha Oberwiezenthal

Chalupa se nachází v Krušných Horách, v obci Abertamy - Hřebečná. Ubytování je zajištěno v apartmánu v přízemí chalupy pro max. 8osob. Ubytování je zajištené ve dvou ložnicích /4 a 2 lůžka/ a na přistýlce pro dvě osoby /rozkládací gauč ve společenské místnosti/. Součástí apartmánu je velká společenská místnost s krbem. V apartmánu je nová plně vybavená kuchyňská linka. Sociální zařízení - 1× koupelna s WC a vanou, 1× sprchový kout, WC a pisoár.

Součástí apartmánu jsou dvě komory na úschovu věcí a potravin.

CHALUPA HŘEBEČNÁ ubytování v chalupě

V aparmánu se nachází dvě ložnice. První ložnice je vybavena čtyřmi samostatnými lůžky, tevizorem, sedací soupravou s konferenčním stolkem, krbem, sociálním zařízením /WC, vana, pračka/. Druhá ložnice je vybavena dvěmi lůžky, nočním stolkem. Součástí aparmánu je veliká společenská místnost s plně vybavenou kuchyní /kombinovaný sporák, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, pekárna, toustovač apod. /. Společenská místnost je vybavena kuchyňským stolem - 2× , sedací soupravou, rozkládacím gaučem, krbovou vložkou, televizorem s DVD. Součástí společenské místnosti je další sociální zařízení - sprcha, WC, pisoár.

Okolí chalupy a Abertamy

Umístění chalupy je ideální pro maximální využítí zimních i letních sportů /v blízkosti chalupy jsou lyžařské vleky - Abertamy, Pernink, Klínovec, Potůčky, Krušnohorská magistrála pro běžkaře, cykloturystiky - spousta cyklotras i přes hranice, bobová dráha v Oerwiezenthalu, lanový par na Plešivci/. Chalupa se nachází v blízkosti lesa /možnost houbaření, sběr borůvek apod. / a potoku Bystřice.

Rezervovat ubytování v CHALUPA HŘEBEČNÁ - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah