CITYSPOT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

CitySpot se nachází v Praze, 500 metrů od Václavského náměstí a 150 metrů od hlavního vlakového nádraží a stanice metra Hlavní nádraží. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování s bezplatným Wi-Fi.

Hosté si mohou na místě zapůjčit kola, využít turistické informace a koupit si vstupenky.

Restaurace a supermarkety jsou vzdálené 100m.

Díky své výhodné poloze v samotném centru města jsou všechny významné turistické památky a zajímavosti v docházkové vzdálenosti.

Letiště je od hotelu vzdáleno 12 km a na vyžádání lze zajistit transfer.

Na místě je soukromé parkoviště, jehož kapacita je omezena, tudíž rezervace předem je nutná.

CitySpot nabízí ubytování celkem v 9 apartmánech rozdělených do 3 skupin:

Apartmány typu DELUXE - až pro 4 hosty; plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a indukční deskou; ke kuchyni nálaží jídelna; vlastní koupelna se sprchovým koutem; ložnice se 4 lůžky a SMART TV s anténou i satelitem.

Apartmány typu SUPERIOR - až pro 4 hosty; plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, indukční deskou, varnou konvicí a myčkou na nádobí; ke kuchyni nálaží jídelna; vlastní koupelna se sprchovým koutem a pračkou; ložnice se 4 lůžky a SMART TV s anténou i satelitem.

Apartmány typu DUPLEX - až pro 7 hostů; plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, indukční deskou, varnou konvicí a myčkou na nádobí; ke kuchyni náleží jídelna se SMART TV; vlastní koupelna se sprchovým koutem a pračkou.

CITYSPOT ubytování v apartmánu

CitySpot nabízí ubytování celkem v 9 apartmánech rozdělených do 3 skupin:

Apartmány typu DELUXE - až pro 4 hosty; plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a indukční deskou; ke kuchyni nálaží jídelna; vlastní koupelna se sprchovým koutem; ložnice se 4 lůžky a SMART TV s anténou i satelitem.

Apartmány typu SUPERIOR - až pro 4 hosty; plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, indukční deskou, varnou konvicí a myčkou na nádobí; ke kuchyni nálaží jídelna; vlastní koupelna se sprchovým koutem a pračkou; ložnice se 4 lůžky a SMART TV s anténou i satelitem.

Apartmány typu DUPLEX - až pro 5 hostů; plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou, indukční deskou, varnou konvicí a myčkou na nádobí; ke kuchyni náleží jídelna se SMART TV; vlastní koupelna se sprchovým koutem a pračkou.

Recepce

Otevírací doba recepce je 09:00 -22:00.

Gastronomie

Restaurace s různými kuchyněmi (od české, přes italskou až thajskou) jsou v docházkové vzdálenosti od hotelu. Při příjezdu velmi rádi restaurace, bary či kavárny doporučíme a ukážeme na mapě.

Restaurace u Jindřišské veže

Hoffa Bar

Modrý zub

Rezervovat ubytování v CITYSPOT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah