PENZION A APARTMÁNY HOUDA BOUDA - Boží Dar

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion a Apartmány Houda Bouda se nachází v oblasti Krušných hor v obci Boží Dar a nabízí komfortně zařízené, prostorné 2 – 6 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem a WiFi internetovým připojením.

Výhodná poloha v centru Božího Daru, se snadnou dostupností lyžařských areálů i běžeckých stop. Klidné prostředí, domácí atmosféra, celý penzion je kompletně nekuřácký.

V ceně ubytování v penzionu je zahrnuta snídaně (aparmán Snídaně 70, -/osoba/noc), na přání lze doobjednat polopenzi. Pro vaše malé cestovatele zajistíme dětskou postýlku, židličku, vaničku a nočník. Rádi přivítáme také vaše čtyřnohé kamarády.

Prostory penzionu lze využít k pořádání teambuildingových pobytů, firemních seminářů, školních výletů, sportovních akcí a soustředění, oslav či nejrůznějších rodinných setkání.

PENZION A APARTMÁNY HOUDA BOUDA ubytování v pensionu

Houda Bouda poskytuje ubytování v pokojích se satelitní TV a vlastní koupelnou, ve studiovém apartmánu je navíc plně vybavená kuchyň a posezení.

Gastronomie

V ceně ubytování v penzionu je zahrnuta snídaně (aparmán Snídaně 70, -/osoba/noc) na přání lze doobjednat polopenzi.

Okolí pensionu a Boží Dar

V bezprostřední blízkosti penzionu najdete ski areály Neklid a Novako, mnoho kilometrů pravidelně udržovaných běžeckých stop a tras pro pěší túry i cykloturistiku.

Rezervovat ubytování v PENZION A APARTMÁNY HOUDA BOUDA - Boží Dar

Nejbližší ubytování v Božím Daru a okolí

Ubytování Boží Dar

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah