HOTEL MODRÁ RŮŽE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Modrá Růže**** se nachází v samém srdci Prahy, mezi Václavským a Staroměstským náměstím, v blízkosti Stavovského divadla a mnoha obchodů.

Tento hotel sídlí v 5-podlažní historické budově. Nabízí romantické podkrovní pokoje s nádherným výhledem na historickou Prahu nebo luxusně zařízené pokoje s vysokými stropy. K dispozici jsou také 2 bezbariérové pokoje.

Personál recepce otevřené 24 hodin denně vám pomůže s rezervací prohlídek města, kyvadlové dopravy, zařídí masáž na pokoj i pronájem limuzíny.

Hotel nabízí také hlídané parkoviště přímo v areálu hotelu.

HOTEL MODRÁ RŮŽE ubytování v hotelu

Hotel Modrá růže**** nabízí ubytování v 52 pokojích v 5 podlažích a v prostorných suitách ve věži budovy. Se svou polohou v historickém centru Prahy je hotel Modrá růže perfektním zázemím pro Vaši návštěvu města za památkami, nákupy či byznysem.

Standard, Deluxe a Family 2 plně bezbariérové pokoje Kouplny vybavené sprchou či vanou, ve 2 Deluxe pokojích privátní vířivka Satelitní LCD TV, přímá linka Vysokorychlostní Wi-fi v celém areálu hotelu zdarma Minibar, pokojová služba Sada na přípravu kávy a čaje, žehlička, župany a další služby na vyžádání Standardní jednolůžkový pokoj je vybaven koupelnou se sprchovým koutem, psacím stolem, satelitní TV, minibarem a přímou telefonní linkou. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Většina pokojů je vybavena klimatizací. Standardní pokoje jsou dvoulůžkové s oddělitelnými postelemi s možností umístění přistýlky. Jsou vybaveny koupelnou s vanou či sprchovým koutem, která disponuje fénem a kosmetickým setem, psacím stolem, sateltní TV, minibarem a přímou telefonní linkou. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Většina pokojů je vybavena klimatizací. Prostorné klimatizované DeLuxe pokoje jsou zařízené komfortní king size postelí, sejfem, psacím stolem, satelitní TV, minibarem a přímou telefonní linkou. Ve většině pokojů je možné umístit přistýlku a dětskou postýlku. 2 DeLuxe pokoje disponují vířivou vanou. Prezidentské apartmá s vysokým stropem tvoří prostorná ložnice s komfortní king size postelí a španělským nábytkem a samostatný obývací pokoj, vhodný pro jednání s klienty či zasloužený odpočinek. Plně vybavená koupelna disponuje vanou i sprchovým koutem, fénem a hotelovým kosmetickým setem. Apartmá je vybaveno 2 psacími stoly, minibarem, satelitní TV a sejfem.

Gastronomie

FREE BUFFET BREAKFAST

Okolí hotelu a Praha

Staroměstské náměstí (200 m)

Staroměstské náměstí je nejstarším náměstím v Praze a středobodem jejího historického centra. Je obklopeno velkou řadou historických budov, nejvýznamnějšími dominantami jsou na jedné straně Staroměstská radnice se světoznámým orlojem a na druhé straně chrám Matky Boží před Týnem. Uprostřed náměstí vévodí pomník Jana Husa, který je národní kulturní památkou.

Karlův most (800 m)

Karlův most je nejstarším pražským mostem a spojuje Staré Město s Malou Stranou. Most byl vybudován z pískovcových kvádrů a po obou stranách je opevněn věžemi. Na pilíře mostu bylo osazeno 30 soch světců, z nichž nejznámější je socha sv. Jana Nepomuckého. Karlův most byl až do roku 1845 jediným pražským mostem přes Vltavu.

Národní divadlo (850 m)

Národní divadlo je jednou z nejvýznamnějších staveb v zemi, poprvé bylo otevřeno v roce 1881, došlo však k rozsáhlému požáru, který zničil měděnou kupoli, hlediště i jeviště divadla. Požár byl pochopen jako celonárodní katastrofa a vyvolal obrovské odhodlání pro nové sbírky, a tak se budova Národního divadla znovu otevřela na podzim roku 1883.

Pražský hrad (1800 m)

Pražský hrad je nejnavštěvovanější památkou České republiky a zároveň jednou z nejvýznamnějších kulturních institucí. Tradiční sídlo českých panovníků je od roku 1918 také sídlem prezidenta republiky. Postupnými přístavbami a úpravami Pražského hradu vznikl jeden z největších hradních komplexů na světě, tvoří jej historické paláce, církevní budovy a zahrady. Je také zapsán v Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.

Rezervovat ubytování v HOTEL MODRÁ RŮŽE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah