DVŮR STRÁŇ - Sadov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte ubytování v Karlových Varech a okolí? Penzion Dvůr Stráň se nachází na okraji Karlových Varů v klidném prostředí a nabízí krásné pokoje s výhledem na Krušné hory. Přitom je ale dobře dostupný z rychlostní silnice mezi městy Karlovy Vary – Ostrov. Z jejich center se k němu dostanete za pouhých 10 minut. Je ideálním místem pro ubytování v Krušných horách.

Najdete zde příjemné ubytování v plně vybavených apartmánech, pokojích, nebo chatkách.

V areálu Vám bude k dispozici: společenská místnost s pípou a barem, stolní tenis, dětské hřiště, sportovní hřiště, ohniště, pergola s grilem, bazén s terasou a lehátky, půjčovna sportovních potřeb a jízdních kol, jezdecký klub s venkovní jízdárnou a krytou halou, parkoviště, wi-fi.

Po dohodě zajistíme hlídání dětí.

Recepce

Denně 8:00 - 11:00 15:00 - 21:00

Gastronomie

Snídaně: teplý a studený bufetVečeře: dle nabídkyPouze pro ubytované hosty, skupiny a akce

Okolí pensionu a Sadov

Kolem areálu prochází národní cyklotrasa/cyklostezka. V bezprostřední blízkosti areálu jsou louky a les, výhled na Krušné hory a pozůstatky města Doupov.

Obchod vzdálen 1 km, otevřen Po–So.

V okolí do 10 km: Aquapark, lanové centrum, golfové hřiště, lázně Karlovy Vary, muzea, řeka – lodě a rafty, běžky, cyklostezky, město Ostrov, historický dřevěný zastřešený most v Radošově, bývalé lázně Kyselka. Dále v okolí: lázně Jáchymov, hrad Loket, Svatošské skály.

Rezervovat ubytování v DVŮR STRÁŇ - Sadov

Nejbližší ubytování v Sadově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah